SØSTRENE GRENES INTERIØRKOLLEKTION #1

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu er det altså lige op over, at Søstrene Grenes nyeste  interiørkollektion lander i butikkerne. Nærmere bestemt d. 10 Marts. Jeg har jo allerede talt om den en del gange herinde, da det på alle tænkelig måder, var kærlighed ved første blik. Det er slet ikke til at forstå, hvor pænt det er og priserne kommer til at være præcis som vi kender dem fra Søstrene Grene.

læser man lidt om kollektionen, så giver det hurtigt mening når de skriver, at den er skabt med inspiration fra 60’erne og 70’erne farver og spræl. Den hedder i øvrigt Det levende kunstværk, hvilket giver så god mening, hvis I spørger mig.

Jeg har været så heldig at få muligheden for at teame up med Søstrene Grene i et lille samarbejde, som ganske enkelt går ud på, at jeg skal vise hvordan kollektionen indgår i mit hjem. Det var på ingen måde et problem at få det  til at passe ind, da de fleste af mine møbler også er fra (eller inspireret af) de glade 60’ere og 70’ere. Faktisk tror jeg også at min lejlighedsbygning stammer fra den tid 😉

Da jeg åbnede pakken med de fine ting, havde jeg svært ved at få armene ned og det har jeg faktisk stadig 😉 Det hele var pænt, så jeg har besluttet mig for at vise det over to indlæg og I kan godt glæde jer til at se det næste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKollektionen er fyldt med dert smukkeste keramik, som består af små kander, krukker, vaser og potteskjulere. Farveskalaen er afdæmpet, simpel og fin. Som I kan se, har jeg allerede plantet en lille kaktus i den ene potteskjuler. Kaktussen har jeg faktisk selv plukket i Thailand og min kloge (og plante-kyndige) mor siger, at den slags hurtigt begynder at skyde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fineste puder. Jeg tror at jeg bliver nødt til at anskaffe mig en til af de mønstrede, når kollektionen lander i butikkerne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin elskede fingerfilodendron har endelig fået en kurv at bo i. Hvis I vidste hvor længe jeg har ledt efter sådan en. Det har været noget nær umuligt at finde en, som var stor nok, for den plante har altså vokseværk. Da jeg købte den for lidt over et år siden, stod den i min vindueskarm. Nu vil jeg næsten kalde den et træ og har fået sit helt eget hjørne, som den også snart vokser ud af.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis I heller ikke kan få nok, eller vente til d. 10 Marts, så kan I både se og læse mere om kollektionen HER.

Kan I have en skøn fredag 

Indlægget er sponsoreret af Søstrene Grene 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments