BACK IN PARADISE

BACK IN PARADISE 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så får I den første hilsen her fra det tætteste jeg har være på paradis. Aka Bali. Det er simpilthen så skønt og en smule skørt at være tilbage, efter flere måneders længsel. Sidst vi var her, havde vi alt for kort tid og nu glæder jeg mig bare til at udforske øen endnu mere.

I skrivende stund er klokken 21.00 og jeg har ikke sovet i noget der nærmer sig 1,5 døgn, så hvis der er (ekstra)mange tastefejl, så ved I hvorfor 😉 Turen herned gik smertefrit, men der er sgu langt og det føles allerede som flere dage siden, at jeg forlod Nørrebro.

Jeg vil egentlig også bare tjekke ind og sige hej med et par billeder fra her fra den første dag, som vi primært har tilbragt på det smukke og fredsfyldte Astagina Resort, hvor vi bor.

Husk at I kan følge med på Insta og på snappen (Miekirstine) hvor den ikke får for lidt. Jeg kan f. eks lokke lidt med en lidt akavet scene fra middagen her til aften 😉

Kan I have en skøn dag. Onsdagen er jo ung i Danmark endnu 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag gik jeg all in på Asian style, med min kimono som jeg købte i Thailand tidligere på året, til godt og vel 10 kr. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bleg som en snemand, men så er der lidt at arbejde med 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig har jeg mulighed for at iføre mig den smukke røde kjole fra H&M som jeg købte for 150 kr. for et par uger siden. Der står nærmest skrevet “Bali” på den og så forstår jeg i øvrigt ikke hvordan de kan lave den til den pris? Mine sko er fra Sarenza. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments