NYE SMUKKE STOLE

NYE SMUKKE STOLE 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ENDELIG er det blevet fredag aften og efter en dag på farten, og et par fredagsdrinks med Kat, er jeg endelig solidt plantet hjemme i sofaen. Fjernsynet (Ipaden) er tændt og klar til X-Factor finalen. Slikskålen er selvfølgelig også fyldt op. Min udsigt er faktisk præcis den I ser på billederne. Jeps, jeg har endelig fået anskaffet mig de flotte stole fra Søstrene Grene.

Jeg har efterhånden snakket om dem en million milliard gange herinde, men det var virkelig også kærlighed ved første blik. Jeg har ledt og ledt efter pæne spisebordsstole i flere år, men de eneste jeg ville have, var langt over mit nuværende budget. Pludselig kom de her, ud af den blå luft og gik direkte i mit hjerte. Jeg har det i det hele taget stadig vildt over Søstrene Grenes seneste interiør-kollektion og er allerede spændt på, hvad de mon finder på næste gang.

Hvis nogen af jer også skulle være på jagt efter stolene, så havde de stadig nogle tilbage i butikken inde på strøget, da jeg besøgte den i går.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments