NYT HÅR, BLOMSER & SPÆNDENDE TING

NYT HÅR, BLOMSER & SPÆNDENDE TING 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Coat: Monki (SIMILAR HERE) Top: Envii (HERE) Skirt: Nuè Notes Boots: ADAX (HERE

Go’aften søde læsere. I dag er en af de dage, hvor jeg føler, at der 10.000 ting jeg gerne vil fortælle jer, for der sker altså spændende ting og sager. Om meget snart drager jeg ud i den store verden igen og jeg skal selvfølgelig nok fortælle hvor, inden længe. Jeg har dog allerede afsløret det henne på Snappen (Miekirstine). Det blir SÅ godt.

Billederne er fra i formiddags, hvor jeg var til noget så smukt som en blomster-workshop med Bloomon. Vi fik selvfølgelig lov til at lave vores egen buket og jeg er faktisk ganske godt tilfreds med min. Jeg kunne ikke lade være med at tage en million milliard billeder derinde (kan man andet, når man er omgivet af blomster?) Dem deler jeg selvfølgelig også snart med jer.

Derudover er der også sket lidt nyt på hår-fronten. I går var jeg nemlig forbi min yndlings-frisør, Frederikke, inde hos Gun Britt. Mine spidser trængte mere til en klipning, end de nogensinde har gjort. Jeg fik også lidt farve i og vi blev enige om at kalde det for en godt klassisk chokoladebrun 😉 Lige nu er den selvfølgelig ret mørk, men det bliver lysere så snart solen får lidt magt.

Det som jeg elsker ved de farver de bruger er, at det bevarer hårets egne reflekser, så man ikke render rundt med en farvehjelm. Hvis nogen skulle mangle en god frisør, så kan jeg altså virkelig anbefale, at man kigger nærmere på Gun-Britt. Det er slet ikke så dyrt som det lyder, for bliver man farvet eller klippet af deres (meget dygtige) elever, så er det altså helt almindelige, og måske endda ret billige, frisørpriser.

Jeg tror at jeg vil stoppe nu, inden i står af. Jeg tjekker ind igen i morgen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments