EN UGE I MIT LIV

Mens jeg (forhåbentlig) sidder i en flyver et sted over østen, så får I lige sådan et halvlangt indlæg, med et lille indblik i, hvordan en uge i mit liv kan se ud. Det har jeg gjort et par gange før og det har I taget godt imod. Hvor klichè-agtigt det end kan lyde, så er der ikke to uger, som er ens og den ene uge kan jeg have ualmindeligt travlt og andre uger har jeg god tid til hygge og fordybelse.

Herunder er det sidste uge, som vi kigger nærmere på og det var en af dem, som bød på lidt af det hele Arbejde, events, venindehygge, masser af mad og loppemarked. Som I nok også bemærker, så står jeg næsten altid tidligt op og går også (lidt for) sent i seng. Jeg træner også en del, fordi jeg er inde i min en intensiv marathontræning 😉

EN UGE I MIT LIV 1

Mandag

6.30-8.30: Jeg står op og spiser en lille og let morgenmad. Nærmere bestemt denne. Gør dagens første indlæg klar og svarer på et par mails.

8.30-10: Beslutter mig for at kaste mig ud i en af ugens lange løbeture og kaster mig ud på en 13k-rute. En tur rundt om alle søerne og et smut forbi Østerbro.

10-11: Går i bad, hopper i tøjet og gør mig klar.

11-12: Tager en intensiv time ved computeren og får klaret lidt arbejde og svaret på lidt mails.

12-12-30: Spiser en ret stor frokost, for jeg er ualmindelig sulten, efter den lange løbetur.

12.30-15: Sidder mere eller mindre plantet foran computeren og får redigeret billeder til flere af ugens kommende indlæg.

15-16: Jeg går i køkkenet (igen) og laver en stor omgang falafler. Senere skal jeg til middag med min søster og hendes familie og jeg har lovet at tage mad med. Om onsdagens skal jeg holde madklub og jeg beslutter mig for at servere falafler til begge middage og laver derfor en ordentlig omgang.

16.15: Pakker madkurven og sætter kursen mod min søster hus i Vanløse.

16.45: Vejret er fantastisk den dag og vi starter med at sidde i haven og nyde eftermiddagssolen, mens vi forsøger at få min yngste nevø til at falde i søvn i barnevognen.

18: Vi spiser.

19.30: Børnene bliver lagt i seng og det er lidt af et projekt i sig selv. Efterfølgende bliver jeg hængende en times tid, hvor vi lige får tid til lidt voksensnak og vender løst og fast.

21: Tilbage på Nørrebro. Jeg havde en vigtig deadline tirsdag morgen og den ender med at tage noget længere tid end hvad jeg havde regnet med. Det blev en lang aften.

01: ZzzZzzZ

Tirsdag

6.30: Uret ringer og jeg er mere træt end normalt og også ret sulten. Det er jeg egentlig altid, når jeg vågner. Jeg spiser en portion yoghurt med frugt og hjemmelavet granola, foran computeren, hvor jeg egentlig bare surfer lidt rundt på nettet.

7-8.30: Gør dagens første indlæg klar og svarer på et par mails.

8.30-10.00: Det der marathon nærmer sig og jeg er inde i et forholdsvis intensivt træningsforløb. I dag står den på et par intervaller på løbebåndet og en times H.I.T i Fitnessworld.

10-10.30: Henter et par pakker på posthuset. Jeg er efterhånden blevet ret gode venner med dem dernede og vi er både kommet på fornavn og telefonnummer. Når jeg kommer derned, så får jeg altid lov til at springe køen over og ham der står ved kassen råber til dem uge bagved, at “Mie er her for at hente sine pakker”. I dag bliver jeg hængende lidt længere, fordi vi lige får os en god snak om, hvad jeg egentlig går og laver til hverdag 🙂

10.30-11.30: Hjemme, går i bad, hoppet i tøjet og spiser en hurtig snack.

11.45: Mødes med Kat og sætter kursen mod Frederiksberg, hvor vi er inviteret til Frokost med Altan.dk og Timm Vladimir. De to er gået sammen om at lave en kogebog, med mad, som kan nydes på altanen. Smart.

13.30: Vi kører ind til byen og slå et smut forbi Nuè for at kigge på hårbånd.

14.15: Et hurtigt smut forbi Munthe’s showroom, for at hente noget pænt, som skal med til Bali.

14.45-15.15: Vi skyder de her billeder.

15.15-16: På besøg hos Mads Nørgaard, som har inviteret på pressedag.

16-19: Cykler hjem til Nørrebro og tager et par intensive arbejdstimer foran computeren.

19-23: Cykler til Nord Vest, hvor jeg spiser og hygger med min veninde, Mette. Vi er gymnasie-veninder og har altid et hav af ting og sager som skal vendes. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg skulle ligge i min seng kl. 22. Det kom ikke til at ske.

23: Hjemme, ligger i sengen og ser et afsnit House of Cards.

24: ZzZzZZzzz

Onsdag

6.30: Uret ringer og jeg er overraskende frisk. Jeg drikker et stort glas mælk, spiser en håndfuld rosiner og hopper i løbetøjet og samler alt mit vasketøj. Jeg har vasketid (jeg hader at vasketøj) og starter dagen med et besøg i vaskekælderen.

6.45-7.30: Løber 9 km. mens mit tøj bliver vasket. I dag tager jeg turen ud til Bispebjerg kirkegård, for at se de smukke og ultra hypede kirsebærtræer. Kl. 7.15 onsdag morgen, var der naturligvis ikke sort af mennesker, men jeg var bestemt ikke alene derude. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det har måtte se ud i weekenden.

7.30-8: Går i bad og hopper i tøjet.

8.00: Spiser en god omgang morgenmad foran computeren. Quinoagrød med skyr og honning, for at være helt præcis.

8.30-11: Forbereder dagens første indlæg, svarer på mails og ordnet lidt andet arbejde.

11: Sætter kursen mod Vesterbro, hvor jeg skal have fyldt mine vipper op hos The Powder room. På vejen slår jeg et smut forbi Rema1000 ved Forum st. (Verdens bedste Rema og Københavns bedste supermarked) hvor jeg handler ind til aftenens madklub.

12-13: Får lavet vipper og sludret om løst og fast med Malene, som har The Powder room.

13-13-30: Kører hjem til Nørrebro.

13.30-14.00: Spiser en let frokost foran computeren.

14-17: Tager et par intensive arbejdstimer foran computeren.

17-17.30: Taler i telefon med min mor.

17.30: Skynder mig at gå i gang med madlavningen. Der er kun en time til at mine gæster kommer, så jeg er lidt bagud med tidsplanen.

18.30: Gæsterne kommer og jeg er langt fra færdig. Men det er kun hyggeligt og mens jeg laver maden færdig, får vi et glas vin i køkkenet, mens snakken går løs.

19-23: MADKLUB

23.30: ZzzZzzZ

uge2

Torsdag

6.30: Står op, drikker et stort glas mælk og hopper i løbetøjet. Tager tre søer og det bliver til godt og vel 8,5 km.

7.30-8: Smutter i bad, hopper i tøjet og gør mig klar.

8-9.45: Drikker en stor kop kaffe og spiser en lille morgenmad, mens jeg arbejder lidt foran computeren. Svarer på mails og gør dagens første indlæg klar.

10: Mødes med Kat og skyder de her billeder.

10.30: Til brunch på Avenue Hotel sammen med Impression PR. Anledningen er, at vi skal introduceres til Egmonts app, Flipp, hvor man kort fortalt kan læse alle deres magasiner, for et beskeden beløb. I hører nærmere.

12: Sætter kursen ind mod byen, hvor jeg har et møde hos Noise PR.

13.30: Hjemme på Nørrebro. Jeg er allerede sulen igen, så jeg spiser en let frokost.

15: Smutter til pre sale hos Designers Remix, som finder sted 20 meter fra min lejlighed. Køber en jakke til min søster, men ikke noget til mig selv.

16-18: Tager to intensive arbejdstimer.

18-19.30: Pakker til weekendens Finderskeepers

19.30-20.30: Laver en stor skål salat og spiser den sammen med resten af falaflerne fra onsdagens madklub.

20.30-22: Arbejder lidt på de kommende dages blogindlæg.

22-22.30: Ser et afsnit Bedre skilt end aldrig (elsker seriøst den serie)

23-23-30: Ser det seneste afsnit GIRLS (den elsker jeg også)

23.30: ZzzZZzzZ

Fredag.

6.30: Uret ringer og jeg står op. Jeg er ved at dø af sult, så jeg spiser morgenmad og drikker kaffe, som noget af det første.

7-8.30: Gør dagens første indlæg klar, svarer på mails og får styr på lidt forskellige ting.

8.30-10: Kører ned i Fitness World, hvor jeg lige når 10 min intervaller på løbebåndet og derefter en times H.I.T.

10-11.30: Hjemme igen, svarer på mails og pakker de sidste ting til Finderskeepers.

12-12.30: Spiser en god, men hurtig frokost.

12.30-14.30: Kører mod Vesterbro, hvor jeg skal mødes til en kaffe med mine veninder, Line og Anne. Line rejser til New York senere på dagen og Anne, som bor i hele verden, er hjemme på besøg i Danmark og vi SKULLE nå at se hinanden.

14.30: Kører ind til SPALT PR for at kigge på de nye ting, som de har fået i showroomet.

15.15: Smutter forbi SOIL PR, hvor jeg mødes med Kat.

16: Vi smutter forbi 9PR, som også holder pressedag.

17: Dagens sidste stop, bliver Illum Rooftop, hvor Noise PR har inviteret på fredagsbar. Jeg får en drink og smager lidt forskellige smagsprøver, fra Illum’s restauranter.

18.30: Kører mod Nørrebro, hvor jeg skal mødes til middag med min veninde, Maria. Min gamle roomie fra Berlin. Vi spiser på Thai pan, som klart er min favorit thai-restaurant. Deres beef salad er helt fantastisk.

19.45-22: Vi spiser, snakker, drikke øl og får endda også en kop kaffe. Meget voksent.

22: Jeg kører hjem og bliver pludselig mere træt, end jeg læge har været. Da jeg kommer hjem, går jeg direkte i seng og åbner ikke engang min computer. Det sker yderst sjældent.

Lørdag

6.15: Uret ringer og det føles altså lidt skørt, at stå så tidligt op på en lørdag. Jeg hopper i løbettøjet og løber 8 km.

7-8.30: Hjemme, går i bad, gør mig klar og spiser morgenmad.

8.30-9: Pakker de sidste ting til Finderskeepers og slæber det hele ned fra 4. sal. Her begynder jeg virkelig at frygte, hvad jeg skal gøre, hvis jeg ender med at skulle have det hele med tilbage.

9: Tager en Taxa til Lokomotivværkstedet, hvor Finderskeepers bliver holdet.

10-17: På Finderskeepers, hvor tiden flyver afsted og salget går overraskende godt.

17: Kører hjem til Nørrebro, hvor jeg heldigvis får et lidt af Shopkat.

18: Jeg er træt og trænger egentlig bare til at slappe af. Heldigvis skal jeg ikke ud og jeg køber take away fra min yndlings-shawarma på Nørrebrogade.

19-23: Spiser og slapper af i sofen med lidt blogging og et afsnit House of Cards.

23: ZzZzzzZzzZ

Søndag

6.30: Uret ringer og jeg er overraskende udhvilet. Hopper i løbettøjet og løber 9 km. Jeg opdager hurtigt, at det nærmest stormer derude og glæder mig over, at jeg skal tilbringe dagen inden døre.

7.30: Går i bad og gør mig klar.

8.15-10: Spiser morgenmad foran computeren, hvor jeg forberedet et par indlæg til bloggen.

10: Bliver hentet af Shopkat og sammen med Kat og Cathrine, kører vi mod Finderskeepers. Vildt nok, at jeg var den eneste i bilen, som ikke hed Katrine eller Cathrine 😉

10-17: På Finderskeepers, hvor tiden flyver afsted og salget igen går derudaf.

17: Pakker mine resterende ting og sammen med Kat, tager jeg en taxa tilbage til Nørrebro.

18: Hjemme og pakke hurtigt de resterende ting ud.

18.30: Laver lidt hurtigt aftensmad og spiser.

19: Snakker i telefon med min mor.

20: Bruger aftenen foran computeren, hvor jeg får klaret en del arbejde og får styr på ting og sager. Begynder at stresse lidt, da det går op for mig, hvor meget jeg faktisk skal nå om mandagen, inden afrejse tirsdag. Beslutter mig for, at det hele nok skal gå.

23: Går i seng og ser et halv afsnit House of Cards. Halvvejes bliver jeg så træt, at jeg må give op.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments