COLESLAW MED SKYRDRESSING

COLESLAW MED SKYRDRESSING 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En god hjemmelavet coleslaw, er en af de slater, som jeg laver igen og igen. Den har ligesom bare det hele; det søde, det sure, det salte og det fede. Derudover er den super nem at lave, kræver ikke specielt mange ting og kan varieres på et have hav af forskellige måder.

I onsdags var det min tur at holde madklub og da jeg havde besluttet mig for at kaste mig ud i en omgang hjemmelavede falafler, skulle jeg jo finde på noget spændende tilbehør. Det blev til en omgang coleslaw, som primært bestod af ting, jeg allerede havde i mit køleskab. At bedømme ud fra gæsternes reaktioner, så var den lidt af et hit. Opskriften, den skal I naturligvis ikke snydes for 🙂

Det skal du bruge (til 3-4 personer)

♥ 3-4 store gulerødder

♥ 1/4 rødt spidskål (rødkål kan også sagtens bruges)

♥ 1/4 hvidkål

♥ En håndfuld friske koriander

♥ En stor håndfud hakkede peanuts

Dressing

♥ 1 dl skyr

♥ 1,5 spsk god mayonnaise

♥ 1 tsk sennep (jeg brugte en sød)

♥ 1 tsk honning

♥ God med salt og peber

Sådan gør du

♥ Hak alle grøntsagerne fint. Jeg hakker altid mine i min minihakker, hvilket fungerer super godt. Hvis man har tålmodighed, kan et rivejern også sagtens bruges eller endda god gammeldags håndkraft.

♥ Bland det hele sammen slut af med at fordele dressingen godt og grundigt.

Bon appetit ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments