SQUASHBØFFER MED MAJS

SQUASHBØFFER MED MAJS 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis der er noget jeg elsker, så er det alle former for vegetarbøffer. Jeg kan også godt lide den ægte vare, men det er bare som om, at vegetarbøffer har flere muligheder og smagsvarianter. Men andre ord, så er de bare lidt sjovere 😉  Jeg har ikke en favorit som sådan. Om det er dem med kikærter, bønner eller rødbeder, som disse – jeg elsker dem alle.

Squash-versionen går man aldrig galt i byen med og i sidste uge kastede jeg mig ud i sådan en omgang. De er afgjort de bedste, jeg nogensinde har lavet og konsistensen blev noget nær perfekt. Sådan helt vamsede og saftige. Jeg har lidt på fornemmelsen, at det er majsmelet, som er prikken over i’et. Jeg har har i hvet fald lige taget et majsbrød ud af ovnen og det er også blevet noget nær perfekt. Den opskrift får i selvfølgelig også inden længe 🙂 Men nu til de her Squashbøffer, som I må love mig at prøve, så snart muligheden byder sig.

Det skal du bruge (til ca. 8 stk)

♥ 1 Squash 

♥ 2 æg

♥ 1/2 dl revet parmesan

♥ 1,5 dl Majsmel (man kan sagtens tilføje mere, hvis man ønsker en tykkere konsistens)

♥ 1 lille dåse majs

♥ 1 spsk HUSK

♥ En håndbuld hakket frisk basilikum. 

♥ Salt og peber

♥ Olie til stegning (jeg brugte kokosolie) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Riv squashen på et rivejern og pres væsken ud af den. Ret vigtigt, så konsistensen ikke bliver vandet. 

♥ Tilsæt de øvrige ingredienser og og bland det hele godt og grundigt sammen.

♥ Lad massen hvile og samle sig i ca. 15 min.

♥ Form 8 bøffer og steg dem på en pande i olie. De skal ca. have 10 min på hverside. 

Bon Apetit 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments