ET DØGN I STOCKHOLM & EN NY PÆN KJOLE

Hej venner  I dag bliver det lige til en lidt senere opdatering, end normalt. Jeg er netop kommet hjem fra Stockholm, hvor jeg har tilbragt lige præcis et døgn sammen med Adidas og en masse skønne kvinder. Den har selvfølgelig udelukkende stået på girlpower og så selvfølgelig løb.
IMG_1657

Anledningen til turen var naturligvis Kvindernes internationale kampdag og i den forbindelse, havde Adidas valgt at samle omkring 150 kvinder fra de skandinaviske lande til et stort event i går aftes. Det hele var en overraskelse, så vi vidste faktisk ikke hvad vi skulle. Kun at vi skulle være klar kl. 17 iført et sæt løbetøj som vi havde fået udleveret inden afrejse og så deres helt nye Pure Boost x sko, som er designet specielt til kvinder. Det er selvfølgelig dem I ser på billedet.

IMG_1656

Selvom jeg efterhånden flyver en del, så kan jeg altså ikke lade være med at tage billeder fra luften. Det er evigt fascinerende at se de forskellige landskab oppefra og Sverige er altså bare et pænt sted. Også med sne. I Marts.

IMG_1658

Vi ankom allerede ved middagstid og skulle som sagt først være klar kl. 17. Når man samler en flok løbegale kvinder, ja, så står den selvfølgelig på en løbetur. Det er altså også en skøn måde at få set en by på. Selvom jeg har være i Stockholm en del gange, i løbet af de sidste par år, så er det virkelig mange år siden, at jeg har set den, sådan rigtigt. Det har altid været på de her hurtige små presseture og der er sjældent indlagt fritid.

IMG_1659

En sen og MEGET tiltrængt frokost efter rejse OG løbetur.

IMG_1654

Om aftenen skulle vi som sagt til det store event, som virkelig var en sjov oplevelse. 150 kvinder samlet og alle iført det samme tøj – det så altså sjovt ud. Vi blev sat på en lille løbe-opgave hvor vi alle stod på et løbebånd og trænede intervaller. Efterfølgende stod den på vand og pindemadder. Det var dog ikke helt nok til at tilfredsstille en sulten løber som mig, så efterfølgende var en flok, som tog på Max Burger og sluttede dagen af på Hotellet med hygge og rødvin.

Jeg nåede lige præcis at få 5 timers søvn og det betaler jeg prisen for nu. Av jeg er træt. Billedet herover viser forresten mig og hele mit entourage. Eller bare mig og nogle af de andre søde danskere. Men jeg har det da meget godt der i midten 😉

IMG_1660

Alle deltagernes navne var trygt på væggen og det skal man selvfølgelig ikke huske at fotografere.

IMG_1666

Og så lige en helt anden ting, her på falderebet. I dag  ringede postmanden nemlig på min dør, bedst som var trådt ind i min lejlighed. Han havde pakken med denne skønhed fra ASOS med. Er den ikke bare fiiiin? Jeg tror at jeg hopper i den senere i dag, når jeg skal til et hyggeligt event og i madklub med mine veninder.

Må I får en skøn onsdag ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments