10 TING JEG LIGE VIL SIGE

giphy

^^Når man endelig beslutter sig for en kjole^^

1. Jeg skal til Thailand med hele min familie i begyndelsen af det nye år. Det har jeg vist ikke fortalt jer? Der er stadig 100 år til, så vi lader den også bare ligge lidt endnu.

2. Jeg føler lidt, at jeg er den eneste person i hele verden (eller i hvert fald Danmark) som ikke skal deltage i nogen af sommeren festivaller. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så passer det mig helt fint. Det eneste jeg har lyst til er at tage til Fyn og sove. Efter det mest vilde og travle forår i mit liv, trænger jeg virkelig til at kede mig og lave absolut ingenting.

3. Jeg rejser faktisk igen på lørdag, men kun en lille tur til nordtyskland med Kat, Danica og Frederikke. Vi skal besøge et hotel i Flensburg og har et lækkert lækkert program, som jeg glæder mig til at komme igang med.

4. Jeg skal måske løbe et marathon til efteråret. Men kun måske.

5. Kan I huske Poul Pava? Altså ham der kunstneren, som var ret stor i 2008-ish og som billeder med tændstiksmænd-agtige ting og som alle pludselig begyndte at efterligne. Til sidst kunne man jo ikke engang gå i Føtex uden at falde over kopper og sengetøj med hans kunst.

6. Poul Pava er helt sikkert en rigtig flink mand, men personligt er jeg er ret glad for, at hans kunst aldrig blev en evergreen.

7. Emse blev gift i går og jeg endte med at have så meget kjolekrise i dagene op til, at jeg havde 5 forskellige muligheder hængende og endte med at beslutte mig 10 min inden jeg skulle ud af døren. Det blev endda den billigste af dem alle og jeg er sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning.

8. Mytheresa har rimelig mange smukke designertasker på udsalg. Der er altså ret god mulighed for at gøre et godt fund.

9. I fredags kastede jeg mig ud i en restylane-behandling igen. Oh yes. Denne gang var det inde hos N’age og jeg har lavet en lille film omkring det hele, som jeg deler, så snart den bliver klippet færdig.

10. Nu vi snakker om videoer, så er jeg altså stadig lidt skuffet over antallet af visninger, henne på min youtube-kanal. Når jeg sammeligner dem med mine daglige besøgstal, så er der virkelig ikke særlig mange af jer, som ser dem. Kan I lige komme igang med det, for jeg har altså planer om at fortsætte! 😉 P.s hvis I har nogle forslag til noget I gerne vil se en film om, så må I endelig sige til <3

Læs også: 10 ting jeg vil lave over sommeren 10 ting jeg drømmer om10 ting jeg mangle i mit liv10 ting jeg lige vil sige10 ting jeg ikke forstår / 10 ting der får mig til at smile / 10 ting jeg tænker på for tiden /10 ting jeg gør (for) ofte / 10 ting jeg godt gad / 10 ting jeg godt kan lide / 10 ting jeg gerne vil blive bedre til / 10 ting jeg ofte siger / 10 ting jeg ikke kan lide / 10 ting jeg aldrig vil sige / 10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments