10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN

liste2

1. Marias seneste opskrift, som jeg stærkt overvejer at kaste mig ud i aften, hvor jeg planlægger at have en hyggeaften derhjemme, all by my self.

2. Om de der Spilnu.dk reklamer er seriøse eller for sjov?

3. Hvad jeg skal have på i morgen, hvor jeg skal til fødselsdag hos Chris. Først middag med en håndfuld flotte damer og senere stor fest på klubben.

4. Om den kjole, jeg bestilte tidligere på ugen mon når at komme med posten i dag, for så bliver det ikke noget svært valg.

5. Hvornår Mango tager sig sammen og åbner en rigtig butik i København. Eller det er nok meget godt for min økonomi, egentlig. Den her er mit seneste Mango-crush.

6. At jeg hele ugen har følt mig lidt alene om ikke at elske Beyoncè’s grammy-optræden. Jeg ELSKE B, Slay og alt hvad hun står for, men lige den dag, kunne jeg altså ikke se så meget andet end meget store bryster.

7. Om The Weeknd kunne finde på at tage Selena Gomez med på til koncerten i København på mandag.

8. At lavendelfarve(n) virkelig er pæn og pt. min favorit. Næst efter lyserød, vel og mærke. Jeg leder med lys og lygte efter en pæn jakke lavendelfarvet-jakke, så sig lige til hvis I spotter sådan en.

9. Hvorfor nogle mænd på Tinder, vælger et profilbillede, hvor de (meget kærligt) holder om deres ekskæreste en anden kvinde.

10. Hvornår der kommer en ny sæson af House Of Cards?

LÆS OGSÅ

10 ting jeg gør (for) ofte

10 ting jeg godt gad

10 ting jeg godt kan lide

10 ting jeg gerne vil blive bedre til

10 ting jeg ofte siger

10 ting jeg ikke kan lide

10 ting jeg aldrig vil sige

10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments