10 TING JEG GØR (FOR) OFTE

giphy

1. Tjekker ASOS.com. Det er ved at tage overhånd.

2. Drikker Faxe Kondi – nogen har svært ved at fungere uden cola. Jeg har det sådan med Faxe Kondi.

3. Tjekker opskrifter på nettet inden jeg skal sove, så jeg ender med at gå sulten i seng. Det er en seriøs dårlig vane.

3. Går i seng på den forkerte side af midnat – også når jeg skal op på den grimme side side 6.

4. Søger flybilletter og diverse rejsekombinationer på Momondo.com. Det er virkelig verdens største tidsrøver og et af de steder, hvor en times kan føles som 5 minutter.

5. Læser kommentarer og opslag på Facebookgruppen Kosegruppa DK, som naturligvis er dedikeret til SKAM. Det er nok det vildeste sted og jeg troede, at jeg brugte meget tid og mange tanker på serier. Folk er er for vilde derinde og det er seriøs god underholdning.

6. Går for sent i seng. HVER morgen lover jeg mig selv, at “i aften skal jeg sove før 22”. Der kommer bare ALTID en serie i vejen.

7. Køber take away. Eller det er faktisk længe siden jeg sidst har gjort det, men det er også helt usævaneligt. Normalt sker det minimum en eller to gange om ugen.

8. Drysser salt på min mad, inden jeg har smagt den. Verdens dummeste vane og virkelig usundt.

9. Spiser peanuts. Jeg har lyst til peanuts HELE tiden og hvis jeg ikke holdt mig tilbage, kunne jeg snildt spise en pose om dagen. Nu holder jeg det nede på en pose om ugen 😉

10. Glemmer ting. Hver eneste gang, jeg har en hel dag på farten, så kommer jeg altid afsted uden en af mine vigtige ting. Det kan være alt fra telefonoplader til visakort.

LÆS OGSÅ

10 ting jeg godt gad

10 ting jeg godt kan lide

10 ting jeg gerne vil blive bedre til

10 ting jeg ofte siger

10 ting jeg ikke kan lide

10 ting jeg aldrig vil sige

10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments