10 TING JEG GERNE VIL BLIVE BEDRE TIL

giphy
1. SKAT – hold kæft hvor kunne det bare være skønt, hvis man havde totalt styr på den slags.

2. At holde orden i min kuffert, når jeg rejser. HVER gang jeg pakker den, så lover jeg mig selv, at det hele skal ligge pænt og gøre det gennem hele rejsen. Det holder ca. to dage.

3. At gå til koncerter. Engang var det noget jeg gjorde på ugentlig basis og jeg elskede det. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor, det er blevet en ting, som jeg aldrig når.

4. At filme og redigere video. Faktisk er det noget, jeg SÅ gerne vil, at jeg overvejer at betale mig fra i et kursus.

5. At planlægge min tid og arbejde forud. Af en eller anden mærkelig grund, føler jeg altid, at jeg er et skidt bagud og jeg tror ikke, at det er en specielt sund følelse at gå rundt med.

6. At flette mit hår. Jeg.kan.bare.ikke.finde.ud.af.det. Selvfølgelig kan jeg godt lave en helt klassisk en af slagsen, men hvor ville jeg dog bare ønske, at jeg var totalt god til at lave de franske og fine af slagsen.

7. At fokusere på det ting, som jeg rent faktisk er god til og hvor jeg har succes, i stedet for altid at fokuserer på de områder, hvor jeg ikke er tilstrækkelig.

8. At bekymre mig mindre om folk omkring mig. Hver gang min telefon ringer, er jeg overbevist om, at der er sket med med en jeg holder af.

9. At have tålmodighed. Jeg har absolut ingen og det kan altså virkelig være besværligt når man rejser meget og bruger en del tid i lufthavne.

10. At lave færre tastefejl. Det er nok mit største faglige handikap (næst efter ligninger og brøker). I kan kan faktisk læse lidt mere om det HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments