10 TING JEG DRØMMER OM

giphy

At komme til Fransk Polynesien. Ikke lige nu, selvfølgelig, men når min rejselyst en dag kommer tilbage. I kan jo evt. lige google det – så ved I hvad jeg mener.

Sådan ca. ALT fra Alexa Chungs nye kollektion.

Et kolonihavehus i udkanten af København.

Godt vejr – eller bare tørvejr og ingen vind, når jeg skal sælge hele min garderobe til Tradono Market på Søndag. Ses vi?

At mit lille firma bliver ved med at vokse, så jeg en dag kan få råd til at leje en god kontorplads og måske endda ansætte en medarbejder, som selvfølgelig skal have løn.

At jeg på en eller anden måde også kunne få råd til mit støreste taske-cruch pt.

At vinden for evigt og altid vil forsvinde. I det mindste bare fra cykelstierne.

At Chris fortryder sin store beslutning. Jeg kommer virkelig til at savne at arbejde sammen med hende.

At gennemføre endnu et maraton og måske endda slå min personlige rekord.

At telefonsalg blev ulovligt. Jeg er inde i en periode, hvor jeg konstant bliver spammet med opringninger fra diverse virksomheder, der vil sælge mig alt fra rengørringsmidler til telefonabonnementer.

Læs også: 10 ting jeg mangle i mit liv10 ting jeg lige vil sige10 ting jeg ikke forstår / 10 ting der får mig til at smile / 10 ting jeg tænker på for tiden /10 ting jeg gør (for) ofte / 10 ting jeg godt gad / 10 ting jeg godt kan lide / 10 ting jeg gerne vil blive bedre til / 10 ting jeg ofte siger / 10 ting jeg ikke kan lide / 10 ting jeg aldrig vil sige / 10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments