10 TING JEG MANGLER I MIT LIV

tumblr_mtwm3xvmes1sih9r8o1_500

1.  Tålmodighed. Noget jeg virkelig bliver bekræftet i, når jeg rejser og det er især i de der lufthavnssituationer, at jeg bliver udfordret. Ved security, ved immigration, når man skal ind i flyet og ikke mindst når man skal ud. Rolige og tålmodige mennesker, HVORDAN GØR I??

2. Drengevenner. Det kan altså godt være lidt en udfordring at, når man arbejder i en meget kvinde-domineret branche.

3. En lyserød hængekøje eller hængestol (hvor flotte er de ikke lige???) og ikke mindst en have at have dem i. Jeg tror, at det bliver svært at finde plads på min 2 m2 Nørrebro-altan.

4. Speaking of Nørrebro-lejlighed, så mangler jeg virkelig også et ekstra rum. Selvom jeg bestemt ikke klager. Det må man ikke, når man har 60 m2 for sig selv i København. Men bare et lille bitte ekstra rum vil altså virkelig være rart.

5. En ekstra dag i ugen. Men har de fleste det ikke sådan?

6. Billetter til det her. Ønsk mig lige held og lykke på onsdag, når billetterne bliver sat til salg.

7. De perfekte pelsede sko fra Boyy. Kan dog komme i tanke om de første 10 personer i min omgangkreds, som ville dø af grin, hvis de så mig i dem.

8. En printer. Jeg har aftalt med at mig selv at købe en i flere år, men det er da nok det mest røvkedelige at bruge penge på og den pynter jo på ingen måde i boligindretningen. Tilbage til det der med at et ekstra rum.

9. En ny sæson af Døde piger lyver ikke og meget gerne lige med det samme.

10. Noget så simpelt som den perfekte hvide og lidt løstsiddende tanktop. Gina Tricot har faktisk et ret godt bud.

Læs også: 10 ting jeg lige vil sige10 ting jeg ikke forstår / 10 ting der får mig til at smile / 10 ting jeg tænker på for tiden /10 ting jeg gør (for) ofte / 10 ting jeg godt gad / 10 ting jeg godt kan lide / 10 ting jeg gerne vil blive bedre til / 10 ting jeg ofte siger / 10 ting jeg ikke kan lide / 10 ting jeg aldrig vil sige / 10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments