10 TING JEG LIGE VIL SIGE

giphy

Indlægget indeholder reklamelinks

1. Alle burde altså se den nye Netflix-serie, Døde piger lyver ikke. Den er SÅ god og jeg tænker konstant på hvornår jeg kan se det næste afsnit.

2. Tidligere på dagen var jeg et hurtigt smut inde i byen og kom helt spontant til at købe denne smukke taske og selvfølgelig verdens mest velduftende håndsæbe.

3. I dag er sidste dag, hvor I kan shoppe med 25% rabat hos Moodings og Just Spotted. I skal bare bruge koden Wewonder25

4. Hvis I mangler et godt spisested i København, så skal I smukke på Lo-jo’s Social. Jeg var der lige inden jeg rejste og det var SÅ lækkert. Konceptet er en masse små retter, som man deler og personligt er jeg vil med den slags.

5. Alle jer, som også elsker Beyonce burde holde øje med, hvornår den her lander i butikkerne.

6. Dagens absolut bedste begivenhed er, at jeg har fået nye løbesko. Det er selvfølgelig et par Ultraboost i den smukkeste farve. I kan se dem henne på min Instastory; Miekirstinequist.

7. Husk at I stadig kan tilmelde åbningen af Magasins nye butik, Belle Butique, på fredag. Det eneste I skal gøre er at tilmelde jer HER. Der kommer til at være sjove begivenheder og lækre konkurrencer.

8. ENDELIG er der nogen, som tilbyder den yoga-form, som jeg virkelig har savnet. Ikke så meget Namaste og sind-dyrkelse. Bare ren træning og udtrækning. Jeg er allerede tilmeldt.

9. Af en eller anden mærkelig grund, har jeg først fået øjnene op for webshoppen NA-KD for nyligt. Jeg forstår ikke helt hvorfor, for den er jo proppet med seje og egentlig ret budgetvenlige ting. Jeg kunne f. eks godt den her og den her.

10. Rihannas kjole til Met Galla. Er jeg den eneste, som ikke helt forstår det?

Læs også: 

10 ting jeg ikke forstår / 10 ting der får mig til at smile / 10 ting jeg tænker på for tiden /10 ting jeg gør (for) ofte / 10 ting jeg godt gad / 10 ting jeg godt kan lide / 10 ting jeg gerne vil blive bedre til / 10 ting jeg ofte siger / 10 ting jeg ikke kan lide / 10 ting jeg aldrig vil sige / 10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments