10 TING JEG VIL LAVE OVER SOMMEREN

giphy

1. Rabarberkompot. Jeg har brugt hele foråret på at glæde mig til, at det blev rabarber-sæson og da jeg kom hjem fra min rejse i starten af ugen, var de endelig at finde på alle hylderne. Jeg bruger i øvrigt den her opskrift.

2. Få pillet lidt ved bloggens design. Det hele trænger lidt til en opløftning og er lidt slidt efter et travlt forår.

3. Tilbringe et par uger på Fyn. Det gør jeg gerne hver sommer og det er noget af det bedre jeg ved. Mit barndomshjem ligger et stenkast fra vandet og jeg ved ikke noget bedre end at starte dagen med en løbetur efterfulgt af et dyp i havet.

4. På sommerferie med hele min familie i den svenske skærgård. Om jeg glæder mig? Jeg troede faktisk aldrig at jeg kunne blive træt af tropisk klima og palmer, men pt. har jeg mest tiltrukket af bøgetræer og den skandinaviske natur.

5. I sommerhus med mine veninder. Jeg håber SÅ meget at vi lykkedes med at finde nogle datoer og et ledigt hus.

6. Rydde op i min lejlighed, som i HELT op. Sidste sommer satte jeg et par uger af til det og gennemgik hvert et skab, hver en skuffe og og hver en lille krog. Det var en fantastisk følelse.

7. Lytte til Chanel af Frank Ocean igen og igen og igen. Det er jo et vanvittigt godt nummer.

8. Tage en sommerkjole på, hver evig eneste gang det er muligt. Lige nu har jeg et ret godt øje til den her og til den her smukke smukke gule sag.

9. Drikke vin og spise god med med Ricky, som heldigvis snart kommer hjem på sommerferie.

10. Udnytte den stilhed der altid melder sig i Juli, til at kommer i bunds med nogle forskellige projekter. F. eks har jeg endnu flere videoer, som skal redigeres og endnu flere som skal filmes, en bali-guide der skal opdateres og en guide til roadtrip i sydstaterne, der skal laves.

Læs også: 10 ting jeg drømmer om10 ting jeg mangle i mit liv10 ting jeg lige vil sige10 ting jeg ikke forstår / 10 ting der får mig til at smile / 10 ting jeg tænker på for tiden /10 ting jeg gør (for) ofte / 10 ting jeg godt gad / 10 ting jeg godt kan lide / 10 ting jeg gerne vil blive bedre til / 10 ting jeg ofte siger / 10 ting jeg ikke kan lide / 10 ting jeg aldrig vil sige / 10 ting jeg aldrig vil gøre

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments