OM GODE NYHEDER

Go’aften alle zusammen og glædelig torsdag. Her er humøret højt, for i går fik jeg en nyhed, som virkelig gjorde mig glad. Husker I, da jeg fortalte lidt om de tekniske problemer jeg havde haft og om hvordan hele mit arkiv fra Januar til og med juni i år, var gået tabt. Hvis jeg selv skal sige det, så er det altså rigtig mange gode indlæg, som forvandt og SÅ mange arbejdstimer, at jeg slet ikke tør tænke på det.

I starten var jeg forholdsvis rolig, for jeg havde en god fornemmelse af, at det hele nok skulle løse sig. En kombination og af ferie og at det nok var lidt mere kompliceret end først antaget gjorde, at løsningen virkelig lod vente på sig. Jeg blev mere og mere ked af det og begyndte virkelig at savne alt mit indhold og ikke mindst frygte, at det var gået tabt for evigt. Mange af jer var også så søde at skrive til mig, fordi i savnede forskellige rejseguides og opskrifter.

news

I går ringede Daniel og fortalte, at problemet var løst og at alle mine indlæg var tilbage. HURRA, siger jeg bare. Jeg har stadig en masse timers arbejde forude, da der virkelig skal ryddes op, sorteres og kategoriinddeles og inden længe, skulle det hele gerne spille 100% og der kommer til at være et godt system herinde. I promise. For at fejre del hele, tænkte jeg, at det ville være oplagt, lige at kigge tilbage på nogle af mine mest populære og  personlige favorit-indlæg <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments