EN UGE I MIT LIV #2

Tilbage i November, lavede jeg et indlæg, hvor jeg gav jer et lille indblik i hvordan en uge i mit liv kan se ud. Det tog i ganske godt imod og det var faktisk også ret sjovt at lave. Selvom det selvfølgelig er lidt stenet at skrive alt hvad man foretager sig ned i punkter 😉

Jeg besluttede mig for at gentage succesen og har da også leget lidt med tanken om at gøre det til noget fast herinde. Ikke hver uge, selvfølgelig. Det vil vi nok alle blive lidt trætte af, men måske en gang om måneden eller hver anden.

I dag kan I i hvert fald få et indblik i, hvordan sidste uge så ud. På mange måder lignede den de fleste – dog med en lille rejse. Det gør jeg selvfølgelig ikke hver uge 😉 Som I nok kan fornemme, så var der fart over feltet og det skal da også siges, at det var en uge, som lå i den mere travle ende. Der var også en del udfordringer med en blog der gik ned og noget søvnmangel, som jeg aldrig helt fik indhentet. Selvom det lyder lidt som en klichè, så er noget af det bedste ved min hverdag, at der ikke er to dage, som er ens. Det kan selvfølgelig også være lidt en udfordring, for det betyder at der er mange bolde i luften og mange kabaler, der skal gå op.

Husk at I altid kan følge mig på farten henne på snaptchat (Miekirstine)

minugeMandag

 • 6.30-8.00: Vågner hjemme hos mine forældre på Fyn, hvor jeg har tilbragt weekenden. Jeg rejser næsten altid hjem mandag morgen, for at undgå den tunge søndagstrafik. Jeg tager et hurtigt bad og spiser lidt morgenmad.
 • 8-10: Tager toget mod København og bruger rejsetiden på lidt arbejde. Heldigvis har DSB fået internet i deres tog.
 • 10-11: Står af på Nørreport for at tage et smut forbi Humac på Købmagergade. Min computer har drillet mig lidt på det seneste, da den ikke vil læse mit SD-kort. Forholdsvis problematisk for en blogger 😉 De kunne ikke finde problemet, så den skal sendes ind. Held og lykke til mig, med at finde 10 dage hvor jeg kan undvære den.
 • 11-12: Tager hjem til Nørrebro, hvor jeg spiser lidt frokost og pakker min kuffert ud.
 • 13-14: Arbejder lidt mere, med computeren i sofaen.
 • 14-15.30: Af en eller anden mærkelig grund er jeg sindsygt træt og kan næsten ikke holde mine øjne åbne. Udenfor skinner solen og det begynder at lige forår. Jeg beslutter at holde en pause og løbe en tur. Ironisk nok er det noget af det eneste, som kan gøre mig frisk. Det ender med at blive en lang tur på 11 km.
 • 15.30-16: Slutter min løbetur ved Føtex, hvor jeg handler ind.
 • 16-17: Tager et hurtigt bad og spiser lidt knækbrød.
 • 17-18: Sætter kursen mod Frederiksberg, hvor jeg har lovet min søster og hendes familie at komme og hjælpe med madlavningen. Vi laver denne opskrift, som altid er en sikker vinder.
 • 18-19: Vi spiser, hygger og snakker.
 • 19-20: Vi slapper af og børnene bliver lagt i seng.
 • 20: Jeg kører tilbage til Nørrebro, da jeg stadig har en del arbejde der skal klares.
 • 20.30-22: Arbejd Arbejd.
 • 22-22.30: Hopper under dynen, ser det seneste afsnit GIRLS og falder i søvn.

Tirsdag

 • 6.30: Uret ringer, jeg står op, går i bad, gør mig klar og spiser lidt morgenmad.
 • 7.30-8.00: Svarer på et par mails og udgiver et blogindlæg.
 • 8.00-8.30: Pakker min kuffert igen igen.
 • 8.45: Sætter kursen mod lufthavnen. Jeg tager altid afsted i god tid, da jeg på ingen måde stoler på offentlig transport.
 • 9.30: Mødes med hele det danske hold, Adidas og 9PR i lufthavnen.
 • 10.45: Vi går ombord på flyet, som skal flyve os til Stockholm.
 • 11.45: Vi ankommer til Stockholm.
 • 13: Vi ankommet til hotellet, hvor vi bliver tjekket ind på vores værelser.
 • 13.30: Selvom jeg på det tidspunkt var ved at dø af sult, beslutter jeg mig for at tilslutte mig det hold, som skal ud og løbe. Jeg tænkte at det var en god måde at få set lidt af byen.
 • 14.30: Efter en løbetur mødes jeg med resten af holdet, som netop har sat sig i hotellets cafè, for at få frokost.
 • 15.30: Tilbage på mit hotelværelse, hvor jeg går i bad, slapper af og svarer på mails.
 • 17: Mødes med holdet igen, hvor vi bliver hentet af en bus, som kører os ud til en stor hal, hvor det event som vi var rejst derop for at deltage i, skulle vinde sted.
 • 18-21: Vi deltager i eventet, hvor vi både løber intervaller, spiser snacks og tager sjove billeder.
 • 21.30-22: Tilbage på hotellet og vi er flere, som er ved at dø af sult. Vi smutter på Max burger for at løbe problemet.
 • 22-00.30: Da vi kommer tilbage, sidder resten af holdet i baren og jeg beslutter mig for at tilsluttet mig hyggen. Jeg trængte virkelig til en drink. Fik to glas rødvin og hyggede mig så meget, at jeg var blandt de sidste som gik i seng.
EN UGE I MIT LIV #2 1

Onsdag

 • 5.15: Uret ringer og jeg er klar til at give en million for en ekstra times søvn. Jeg står op, tager et hurtigt bad og pakker min taske.
 • 5.45: Møder de andre i cafèen til en hurtig morgenmad.
 • 6.15: Vi bliver hentet af bussen, som kører os i lufthavnen.
 • 9-10: Vi flyver tilbage til København.
 • 10.30: Hjemme på Nørrebro og er så træt, at jeg næsten ikke kan holde mig vågen. Jeg har en ret travl dag foran mig og beslutter mig for, at jeg enten kan sove en time eller løbe en lille tur. Jeg vælger det sidste, da jeg som sagt ved, at det er den bedste måde for mig at blive frisk.
 • 12: Spiser en god stor frokost.
 • 13-15: Arbejder og bliver en smule stresset, da jeg pludselig opdager at jeg faktisk skal nå en del.
 • 15: Sætter kursen ind mod byen, hvor jeg skal mødes med Kat. Vi smutter forbi Storm og Maries butik i Gothersgade, hvor der ligger lidt tøj til os. SÅ skønt, for jeg er gået helt død i min vintergarderobe.
 • 15.30-16.15: Vi skyder disse billeder og snakker om løst og fast.
 • 16.30-18: Vi smutter op i HVISK’s showroom, hvor Frede har inviteret på lancering af hendes nye smykkekollektion. Det ender med at blive rigtig hyggeligt og vi bliver hængende noget længere end planlagt.
 • 18-18.30: Jeg smutter i Magasin for at finde et pæn sleeve til min computer. Uden held.
 • 18.30: Sætter kursen mod Nørrebro, hvor jeg skal i Madklub hos min veninde, Line.
 • 19-22.30: Madklub, hygge, snak, vin og Pizza. Elsker virkelig de dage.
 • 22.30: Endelig hjemme og stadig ualmindelig træt. Jeg går i seng med det samme.
EN UGE I MIT LIV #2 2

Torsdag

 • 6.30-8.30: Vågner, går i bad, spiser morgenmad, svarer på mails, udgiver blogindlæg og gør mig klar til en dag på farten.
 • 8.45: Mødes med Kat ved vores sædvanlige mødested på Nørrebrogade og cykler ind mod byen.
 • 9-10: På besøg hos 9PR hvor de og ADAX havde inviteret på et hyggeligt lille morgen-event i anledningen af, at de er begyndt at lave sko. De er SÅ fine, skulle jeg hilse og sige. Det er en af modellerne, som jeg har på her.
 • 10-10.30: 9PR hører til i samme bygning som Søstrene Grene, hvilket jo var meget heldigt, da det var dagen, hvor den nye designkollektion blev lanceret. Vi tilbringer en halv times tid i butikken og jeg får købt nogle af de ting, som jeg havde udset mig.
 • 10.30-12: På besøg hos Noise PR hvor vi blev introduceret til det forholdsvis nye make up-brand Delilah. Det er nogle super gode produkter, som I nok skal høre mere om, i mit næste indlæg om beauty-favoritter.
 • 12-12.30: Kat og jeg skyder disse billeder.
 • 12.30-13: Sætter kurs mod mit bureau, Buzzanova, som holder til på Christianshavn.
 • 13-15: Sidder sammen med deres dygtige tekniker og finjusterer nogle ting på bloggens layout. Her får vi bl.a lavet mit nye opskriftindex.
 • 15: Kører hjem til Nørrebro.
 • 16.30-17.30: Tager til Puls og styrke i Fitness World
 • 17.30-18: Handler ind.
 • 18-20: Går i bad, laver en hurtig aftensmad, spiser og rydder lidt op i min lejlighed.
 • 20-23: Sidder foran computeren hele aftenen og arbejder videre på layoutet, planlægger et par indlæg og får styr på nogle mails og andre kedelige ting.
 • 23.30-00: Hopper i seng og ser et afsnit shit happens inden jeg falder i søvn.

Fredag

 • 6.15: Står op og løber en tur til Frederiksberg. Ca. 8 km.
 • 7-10: Går i bad, spiser lidt frugt, drikker en stor kop kaffe og får styr på et par blogindlæg.
 • 10-12: Kører ned på Møllers Kaffe, hvor jeg har en morgenmads-aftale med Custommade’s søde PR-dame Ann Sofie. Vi spiser, snakker, hygger og hun fortæller mig lidt om deres nye og alt for pæne parfumer.
 • 12: Kører ind til byen og smutter forbi Illum, hvor jeg endelig finder et okay pænt sleeve til min computer.
 • 13-14: Tager op i Munthes showroom, hvor jeg har en kaffeaftale med søde Betina. Her får jeg bl.a et kig på deres efterårskollektion, som er noget nær det pæneste de nogensinde har lavet.
 • 14: Smutter forbi HVISK, hvor jeg skulle hente nogle ting, som skal bruges til noget lækkert, jeg snart har til jer.
 • 14.30: Mødes med Kat og tager tager et par billeder og smutter forbi Polhem PR.
 • 16-18: Vi kører til Nørrebro, hvor vi stopper ved vinhanen og tager vores faste fredagsdrink.
 • 18: Er virkelig træt i hovedet efter en lang dag med snak og mange forskellige mennesker, så jeg køber take away og glæder mig til en fredag aften helt alene.
 • 18.30-23: Spiser, ser X Factor, spiser slik, stener lidt på nettet og planlægger et blogindlæg til om lørdagen.
 • 23: ZzzZzzZ

Lørdag

 • 7.30: Står op og løber en tur på 10 km rundt om alle søerne. Det er helt stille i vejret og byen er næsten tom. De eneste jeg møder, er et par andre friske morgenløbere.
 • 8.30-9.00: Hopper i bad og i tøjet.
 • 9.00: Når lige at udgive dagens blogindlæg, inden jeg opdager, at bloggen er nede. Jeg går i panik og prøver at fixe det, men må hurtig indse, at alle der kan hjælpe, holder weekend.
 • 12: Er en smule irriteret og frustreret, for jeg havde sat en del tid af i weekenden, til at planlægge en masse indhold. Jeg forsøger at acceptere, at der ikke er mere at gøre, så jeg smutter på posthuset og handler lidt ind på hjemvejen.
 • 15: Kører ind til byen, hvor jeg mødes med min søster, hendes kæreste og mine to nevøer. Vi havde aftalt at gå en tur i Nyhavn, nu hvor de havde lovet forårsvejr. Varmen kom ligesom bare aldrig, så det var en halvkold fornøjelse.
 • 17: Hjemme på Nørrebro og forsøger igen igen at få fat i nogen, som kan hjælpe med at få bloggen op og køre. Der sker intet.
 • 19: Beslutter mig for at tænke på noget andet og kører til Østerbro, hvor min veninde (og gamle berliner-roomie) Maria har inviteret på middag, sammen med hendes bror og kæreste.
 • 19.30-24: Vi spiser, hygger, snakker og drikker vin.
 • 00.30: ZzZzzzZ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag

 • 7.00: Jeg står tidligt op, i håbet om at der var sket et mirakel med min blog, så jeg kunne nå at indhente det forsømte og selvfølgelig få blogget. Intet held.
 • 8.30-10: Kører ned i Fitness World, hvor jeg træner lidt intervaller på løbebåndet, inden jeg tager en times stram op.
 • 10-11: Går i bad, spiser morgenmad og hopper i tøjet.
 • 12-15: Mødes med Kat og kører til Vesterbro for at kigge lidt på et luksus-loppemarked. Der var mange gode ting, men jeg endte med kun at købe en enkelt skjorte.
 • 15-18.30: Hjemme i min sofa, snakker i telefon med min mor, skriver et par mails og begynder at forberede et par blogindlæg. Selvom den stadig var nede, kunne jeg jo godt redigere billeder og skrive teksterne i word. So I did.
 • 18.30-20: Spiser en simpel aftensmad og rydder lidt op.
 • 20-22: Bruger et par timer på lidt arbejde, mens jeg ser hvem vil være millionær og indser, at søndag aften bare slet ikke er det samme uden en god søndagsserie.
 • 22-23: Går i seng og ser et afsnit serie.
 • 23-00: Pludselig er der hul igennem til dem der hoster min blog. E N D E L I G. Efter et par hurtige mails frem og tilbage, får jeg langt om længe løst problemet og jeg kan endelig komme igennem.
 • 00-01: Mailer lidt med min tekniker, mens jeg forsøger at indhente lidt af det jeg ikke nåede i weekenden og får finpudset og indsat et par af de indlæg, som jeg havde lavet som kladder. Jeg havde nu ikke forventet, at problemet skulle blive løst en sen søndag aften/nat, men sådan endte det og jeg gik glad og tilfreds i seng.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments