STATUS PÅ SITUATIONEN

statusPicture via Pinterest

Go’eftermiddag alle zusammen. I er simpelthen så mange, der har været så søde at skrive til mig her og på mailen, at I oplever problemer med mine gamle indlæg og derfor tænkte jeg, at det lige var på sin plads at give sådan en slags offentlig servicemeddelelse.

Sagen er den, at da jeg rykkede bloggis over til Bloggers Delight, for halvanden uges tid siden, har der været èn ret stor teknisk udfordring. Sådan er det altid med mig. Kort fortalt, så er alle mine indlæg, mellem januar og juni i år, ikke kommet med. Spørg mig ikke hvorfor, men sådan er det bare. Pokkers teknik. Det betyder også, at mange af mine opskrifter og rejseguides ikke findes lige pt. Eller de er et sted derude, men det kræver bare lidt teknisk dygtighed at finde dem frem og noget med nogle koder, som ingen helt kender til.

Der er blevet arbejdet på højtryk på at løse problemet, men henne hos Bloggers Delight har de også brug for ferie i ny og næ, så lige nu er der ikke så meget hjælp at hente. Dog er jeg blevet lovet, at vi nok skal finde dem, så jeg er ganske rolig. Det er selvfølgelig bare møg irriterende, at det skal være sådan, men jeg har altså ret dårlig karma, når det kommer til teknik, så et eller andet sted, vil jeg næsten påstå, at jeg det er mildt sluppet 😉

Derudover er jeg altså virkelig blevet glad for hver og en af kommentarerne, for tænk engang, at I rent faktisk bruger de ting jeg laver. Det er jeg virkelig glad for.

Jeg giver selvfølgelig en melding, så snart det hele er tilbage <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments