VENINDEBOG: MARIE JEDIG

Det er blevet tid til den næste venindebog i rækken og i dag kan I lære Marie Jedig lidt bedre at kende. Ligesom jeg selv, er hun efterhånden en gammel krage i hele det her blog-game og jeg går ud fra, at langt størstedelen af jer, allerede kender hende.

Jeg har selv fulgt Marie siden dengang hun havde kort hår, kun gik i sort og boede langt væk fra København. I dag elsker hun farver, har langt hår og en vanvittig inspirerende boligindretning. Hun har opnået et hav af seje ting i sin karriere og kan skrive flere designsamarbejder på CV’et.

Jeg har arbejdet tæt sammen med Marie da vi startede Society B og senest under vores designsamarbejde med Gardenia. Hun er ambitiøs og fuld af gode idèer og så er hun typen, der er modig og helt ligeglad med hvad andre tænker.
marie4

Navn: Marie Jedig

Alder: 25

Beskæftigelse: Modeblogger på mariejedig.com

Kælenavn: Min mor kalder mig Miss Mary, men derudover har jeg vist ikke noget kælenavn.

Hobby: Musical

Når jeg bliver stor vil jeg være: Kreativ direktør

Jeg bryder mig virkelig ikke om: At spilde tiden

Jeg glæder mig til at: Lancere et hemmeligt designsamarbejde i foråret 2017!

Livret: Stegt flæsk med persillesovs eller butter chicken

Mit største ønske: Tryghed og frihed forenet

Yndlingsfilm: A Single Man

Yndlingsmusik: Jeg er kæmpe musicalnørd, og lytter meget til Hamilton i øjeblikket

Det, jeg er bedst til: At få ideer!

Det, jeg er værst til: At slippe kontrollen

marie2

Du er en af dem, som har haft din blog i rigtig, rigtig mange år. Hvad er det bedste den har givet dig?

Det bedste, jeg har oplevet gennem mit job som blogger, er alle de fantastiske bekendtskaber, det har ført med sig. Og så selvfølgelig fantastisk at få lov til at udleve sine drømme og bestemme selv.

Og hvad er den sjoveste oplevelse, du har haft med den?

Apropos venskaber, så mødte jeg én af mine bedste veninder, Anne, fordi jeg skulle skyde et fast koncept til bloggen kaldet “Get Inspired By” med hende – og det var vitterligt kærlighed ved første blik! Samme dag endte vi med at spise frokost sammen, og mødes med andre venner senere på dagen for at grille og drikke vin, og endte med at danse stive rundt i undertøj sammen. Ret skønt, haha!

2016 har være et godt år for dig, har det ikke? Du har i hvert fald lavet flere forskellige designsamarbejder og endda udgivet en bog. Husker du at klappe dig selv på skulderen?

Det vilde er egentlig, at alle de store og fantastiske oplevelser synes at avle hinanden, og jeg derfor ikke når at nyde succes i momentet. Havde nogle fortalt mig, at jeg ville være, hvor jeg er, for et par år tilbage, havde jeg ikke turde tro dem – men på én eller anden måde bliver drømme pludselig hverdag. Meget priviligeret, og når jeg virkelig mærker efter, er jeg jo lykkelig over at være kommet hertil.

marie1Kampagnebilleder fra Maries designsamarbejde med hhv. Storm & Marie og Markberg

Har du lagt store planer for 2017 eller tager du den lidt mere med ro der?

Jeg har et nyt designsamarbejde på bede, som forhåbentligvis lanceres til marts, og som jeg glæder mig sindssygt meget til! Derudover har jeg to store ferier med veninder – nemlig både til New York og Hong Kong, som jeg ser frem til.

Hvis du fik muligheden for at være en anden for en dag, hvem skulle det så være? Jeg har stadigvæk en drøm om at leve af musical, så jeg ville da elske at træde i en musicalperformers sko for en periode.

Hvor ser du dig selv om 10 år? Med to børn, mand, ejerlejlighed og et mere roligt job. Når alt kommer til alt, så er jeg enormt romantisk anlagt, og drømmer derfor om at forene familieliv med karriere.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig? Jeg kan samtidige tekster til danske Disney-sange udenad.

marie3Kampagnebillede fra designsamarbejdet med Gardenia, December 2016

Husk at I kan læse mine andre venindebøger her:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments