VENINDEBOG: EMMA MARTINY

Det er atter blevet venindebogstid og i dag skal I møde en af de kvinder, som jeg beundrer rigtig meget og hvis arbejde, jeg har dybt respekt for. Det er selvfølgelig min fellow blogger, Emma Martiny. Emma er kun 22 år og har allerede udgivet to kogebøger (og har en trejde på vej), lavet sin egen kalender sammen med Mette og leveret et hav af gode opskrifter og de fineste hverdagsglimt henne på sin blog.

Hun er et rigtig godt eksempel på, hvorfor jeg holder så meget af folk fra Århus; hun er sød og mild som dagen er lang og har sådan en dejlig ro over sig, som man kun kan beundre. Herunder kan I også lære hende lidt bedre at kende <3

VENINDEBOG: EMMA MARTINY 1

Navn: Emma Martiny

Alder: 22 år

Beskæftigelse: Blogger, kogebogsforfatter, madskribent, iværksætter & studerende. Ja, jeg har mange hatte, haha 😉

Kælenavn: Ems ☺ 

Hobby: Yoga og løb. Jeg prioriterer mine aktive pauser meget højt, da de giver både fysisk og mentalt overskud – og så tvinger de mig til at slukke tankemylderet et øjeblik 😉 

Når jeg bliver stor vil jeg være: Emma Martiny. Er det et skørt svar? Jeg drømmer om at vokse mit brand og min virksomhed, så jeg kan leve af at skabe og inspirere andre kvinder. 

Jeg bryder mig virkelig ikke om: Nærighed. Når man er nærig med sine penge, er man det ofte også på andre områder, så det er generelt et karaktertræk, jeg ser som et faresignal.  

Jeg glæder mig til at: skulle flytte til november. Vi går fra 30 kvm2 til næsten 100 (og får opvaskemaskine!), så det er en ret big deal. 

Livret: Tapas i alle afskygninger. Jeg elsker små retter, der indbyder til, at man kan smage på en masse forskelligt og sidde omkring bordet i timevis. 

Mit største ønske: At min familie og venner er sunde og raske. Sounds cheesy, men når man har haft sygdom tæt inde på livet, ved man, hvor meget det betyder. 

Yndlingsfilm: Jeg er virkelig dårlig til at se film, og falder ofte i søvn halvvejs, så den er lidt svær… Den film, jeg har set flest gange, må dog uden tvivl være Grease. 

Yndlingsmusik: Jeg elsker mixet mellem indie og electronica, men har også en skjult kærlighed for country 😉 

Det, jeg er bedst til: At få ting til at ske. 

Det, jeg er værst til: At lave ingenting.

pa080427

Du udgiver bøger, studerer, blogger, arbejder og laver en kalender. Har du lige så mange timer i døgnet, som Beyonce eller har du en anden hemmelighed? Jeg kan godt forstå, det ser lidt vildt ud, når man ser det hele ude fra – og min hverdag er da også ret skørt til tider. Generelt set er jeg nok bare enormt god til at udnytte døgnets timer, og så er jeg A-menneske (med stort A). Jeg vil hellere bruge min dag på at arbejde på et fedt projekt, end at stene Netflix i timevis, så sådan prioriterer jeg min tid. Dermed ikke sagt, at det er mere rigtigt – det er bare det, der gør mig glad. 

Du bor i Århus og er så god til at formidle byens mange fine sider. Men kunne du mon finde på at flytte derfra? Og i såfald, hvor ville du så flytte hen? Jeg tror det faktisk ikke. Århus er blevet mit hjem, og jeg elsker det netværk, jeg har opbygget i byen. Min kæreste og jeg overvejer at flytte uden for Danmarks grænser et års tid, da han gerne vil prøve at arbejde på en tegnestue i udlandet. Men jeg er næsten sikker på, vi vender tilbage til Århus, når vi skal slå rødder. 

Jeg er kæmpe stor fan af dine opskrifter, det ved du, og min favorit må næsten være de solgule kokoslinser. Den har jeg godt nok lavet mange gange. Hvilken opskrift er mon din personlige favorit? Åh tak, søde Mie! Det er virkelig svært at vælge, for jeg afprøver altid nye opskrifter, og spiser derfor sjældent det samme igen og igen.. Mine kokoslinser er dog også en genganger hjemme hos os, og så spiser jeg virkelig meget hummus og tahindressing 😉 

solgule-kokoslinser-1

Hvad er din fremtidsplaner for din blog og hele dit univers? Jeg håber på, at det kan blive ved med at vokse og give mig mulighed for at få endnu flere fede oplevelser. En af mine drømme er at åbne en café engang og måske en række fødevareprodukter, man vil kunne finde på hylderne supermarkederne. Store drømme – men jeg er jo heldigvis stadig meget ung. (En Emma Martiny-cafè?? Det kunne virkelig være sejt)

Hvor ser du dig selv om 10 år? Jeg er helt sikkert selvstændig på den ene eller anden måde, gerne med liiidt flere ansatte, så jeg og min søde assistent ikke skal klare alt på egen hånd. Og så har jeg nok også et par unger og en vielsesring på fingeren 😉  

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig? Jeg elsker alt, der er mystisk og magisk, og er for tiden meget optaget af månen og dens cyklus.

p8290214

I kan læse mange flere venindebøger her:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments