VENINDEBOG: MIN SØSTER

Det er blevet onsdag og det betyder selvfølgelig venindebog. En kategori, som har holdt ferie i et par uger, fordi bloggen, som bekendt, har haft sine tekniske udfordringer. I dag skal I møde en, som faktisk er lidt mere end bare min veninde. Det er nemlig min elskede storesøster.

Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende, og hendes lille familie. Vores liv og hverdage kunne på mange måder ikke være mere forskellige og vi har egentlig altid været som nat og dag. Da vi var små, var Line hende der var god til sport, god til matematik og havde styr på økonomien. Jeg var var knapt så sporty, men vidste alt om musik og var lidt af et rodehovede. Vi var heller ikke specielt gode venner som børn. Inderst inde kunne vi slevfølgelig godt lide hinanden, men vi har haft vores ture, kan I tro.

Med alderen er skænderierne blevet færre (de forsvinder nok aldrig helt) og vores fohold er blevet langt mere venskabeligt. Min søster og hendes hjem er ligesom blevet en tryghed og den faste klippe, i min hverdag, hvor der næsten altid er gang i den. Hvis jeg f. eks har haft en lang og travl uge eller kommer hjem fra en rejse. Så ved jeg næsten ikke noget bedre, end at tage hjem til hende. Som sagt, så ved jeg slet ikke hvad jeg skulle gøre uden.
Line4Navn: Line

Alder: 32

Beskæftigelse: Post doc (forsker) i ernæring og fedme

KælenavnQuist eller Q

HobbyAt bage. Og ja, måske bare generelt at lave mad. Jeg kan også godt lide at spille volley og træne – men der er desværre ikke så meget tid til det. Og at rejse.

Når jeg bliver stor vil jeg være: Professor – ej det er for tørt. Men, jeg kan faktisk ikke lige komme på noget spændende.

Jeg hader: ikke at have kontrol og når folk kommer for sent.

Jeg glæder mig til atFlytte ind i vores nye hus og nyde en forhåbentlig god sommer med have, grillaftener og hyggelige aftener på terrassen.

Livret: Jeg kan generelt godt lide mad og har nok mange livretter, men der er en ting jeg ikke ville kunne leve uden. Nemlig æbler.

Mit største ønske: Materielt, en ny cykel og lidt flere lækre tasker. Ellers fred i denne sindssyge verden vi lever i. Derudover vil jeg gerne have mulighed for at rejse noget mere.

YndlingsfilmSer sjældent film, men når jeg tænker på en god film, popper The Notebook op i mit hoved.

YndlingsmusikJeg går slet ikke op i musik, hører bare det som er i radioen.

Det, jeg er bedst til Synes selv jeg er ret effektiv i alt hvad jeg laver.

Det, jeg er værst tilAt have tålmodighed og at slippe kontrollen.

Line2Du er mor til de to sødeste nevøer i verden. Nu følger jeg jo med på tætteste hold og kan skrive under på, at der er fart over feltet. Altid. Især fordi der er under to år imellem dem. Hvad er den største udfordring at at have (næsten) pseudotvillinger?

Oh Yes, der er fart over feltet. Tror den største udfordring for mig er manglen på alenetid og at der lige pludselig er to andre som bestemmer fuldstændigt over min tid. Derudover render jeg tit rundt med lidt dårlig samvittighed overfor ham den store, fordi den lille tager meget af min tid. Anyways, så er det også skønt. Specielt når de viser interesse for hinanden og så er jeg sikker på at de får rigtig meget glæde af hinanden når de bliver ældre.

Hvad er den bedste ved at være storesøster til mig? 

Hmmmm…. Der er jo mange ting, men jeg er meget glad for at du altid tager dig tid til at vi kan ses, selv når du har allermest travlt. Du er den bedste til lige at kigge forbi for at se hvordan det går og for at se til dine nevøer. Du er desuden også meget omsorgsfuld (og til tider lidt over-bekymret, hehe). Det er vigtigt for dig at alle tæt på dig har det godt. Det sætter jeg stor pris på:-). Derudover er du sjov og hyggelig at hænge ud med.

Line1Du er et sted i dit liv, hvor du har en kæreste, to børn, en bil og så har du sørme også lige købt et hus. Hvad er næste skridt egentlig?

Eftersom vi ikke skal have en hund, eller andre husdyr for den sags skyld, så må det jo være et bryllup. Meeeen det kræver jo at der er en som falder på knæ.

Hvis du skulle vælge tre ting du gerne ville blive bedre til, hvad skulle det så være? 

Få mere tålmodighed, At spare op, Et eller andet kreativt. Jeg savner en hobby.

Line3Hvor ser du dig selv om 10 år? 

Nu har vi lige købt hus, så jeg håber jeg stadig bor der med min kæreste (forhåbentlig mand til den tid), vores 2 drenge og måske et barn mere. Jeg har også et job jeg er sindssygt glad for – måske samme sted som jeg er nu. Desuden håber jeg også jeg er lidt rigere, så jeg får mulighed for at rejse noget mere.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig? Måske at jeg nogle gange er lidt jaloux på dig. Fx når du gennemfører et Marathon eller rejser hele verden rundt. Argggg, måske du godt ved det, men kan simpelthen ikke komme på noget. Jeg må jo fortælle dig alt:-)

Hvis I kan lide børn, børnetøj og kager, så kan jeg anbefale at følge min søster på Instagram.

Husk at I også kan være mine andre venindebøger her

Stonemuse

Emiliblog 

Rikke May

Maria fra Vanløse Blues

Katrine Krog fra Wearemad

Sneglcille

Fredes blog

Emily Salomon

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments