VENINDEBOG: CHRISTINA BARRÉ

Så er er det endnu engang blevet tid til en venindebog og i dag skal I møde Christina Barrè. Aka Bitte Bitte. Christina og jeg har kendt hinanden i ret mange år, efterhånden og vores blogs er mere eller mindre lige gamle. Vores første møde har jeg glemt alt om, men lur mig om det ikke har været til et eller andet event. Jeg kan i hvert fald huske, at hun slog mig som en virkelig sød, finurlig og imødekommende person.

I dag arbejdet vi tæt sammen og det er selvfølgelig i kraft af hendes arbejde hos Bloggers Delight. Hermed ikke sagt, at vi ikke også kan drikke drinks sammen og snakke om andre ting i livet. Det kan vi sagtens og det er hun faktisk rigtig god til. Jeg kan I øvrigt virkelig anbefale at følge Christina henne på snappen (Christinabarre) hvor hun både er sjov og sød. Hendes opdateringer er klart blandt dem, jeg holder mest af.

bittebitte3

Navn: Christina Barré.

Alder: 26 år.

Beskæftigelse: Blog Community Manager hos Danmarks største blognetværk Bloggers Delight.

Kælenavn: Næsten alle kalder mig Chris. Så er der nogle få der bruger mit efternavn ‘Barré’ og på kontoret kalder de mig indimellem ‘Bitte’.

Hobby: At dele store og små tanker på min blog bittebitte.dk.

Når jeg bliver stor vil jeg være: Nogens mor.

Jeg bryder mig virkelig ikke om: Nærrighed. Forfærdelig egenskab!

Jeg glæder mig til at: Vi ikke længere skal være bange for terror.

Livret: Alle pastaretter! Især dem med meget ost og flødesovs.

Mit største ønske: Et godt helbred.

Yndlingsfilm: De urørlige og The Theory of everything.

Yndlingsmusik: Hiphop og RnB fra starten af 00’erne.

 Det, jeg er bedst til: At være betænksom overfor mennesker jeg holder af.

Det, jeg er værst til: At spare op. Kender ikke til begrebet 😉

bittebitte1

Du er en af dem, som er endt i et rigtig sejt job, uden egentlig at have en uddannelse inden for området. Hvordan tror du at det har kunne lade sig gøre?

Hårdt arbejde og en tro på sig selv. Uddannelse eller ej – alle kan nå dertil hvor de gerne vil, hvis de er dedikeret, nysgerrige, ydmyge og hårdtarbejdende. Jeg har faktisk blogget ret meget om netop dette emne (f.eks her) og snakker også om det i denne podcast. Så hvis I er nysgerrige, så gå ind og tjek det ud. #TEAMAUTODIDAKT

 Hvad er det aller bedste ved dit job?

Mine kollegaer. Og her taler jeg både om dem jeg sidder med på kontoret til dagligt, men også alle de fantastiske blogger-kollegaer som jeg dagligt er I dialog med. Jeg føler mig meget privilgeret over at beskæftige mig med så mange seje, ambitiøse og lækre mennesker.

Og hvad er den største udfordring?

At forklare venner og familie hvad det egentligt er jeg laver til dagligt. Det kan godt være lidt op af bakke, når samtalen ofte starter med “En blog? Altså på nettet? Det kan man vel ikke leve af…”

bittebitte2

Nu kan jeg jo se på din Instagram og snapchat, at du tydeligvis er en af dem, som er heldig at komme rigtig meget ud og spise. Kan du nævne dine tre favorit-restauranter i København?

Uhhh der er så mange fantastiske steder I København – jeg syntes virkelig vi er begavet hvad angår gastronomi, her I vores lille hovedstad.

Morgenmad: The Union Kitchen. Alene på grund af deres Eggs Benedict, som er lavet med hjemmerøget skinke, porcheret æg, spinat I trøffelolie, hjemmelavet brioche bolle og hollandaise suce med granatæble. Seriøst – PRØV DEN! Har aldrig smagt noget lignende.

Frokost: Mother i Kødbyen. Deres pizzaer er hamrende lækre og jeg elsker at nyde en god frokost over et glas Aperol Spritz.

Aftensmad: The Market. Der er tale om asiatisk mad I særklasse og så har de et hamrende hyggeligt område til udeservering om sommeren.

Hvis du skulle vælge tre ting du gerne ville blive bedre til, hvad skulle det så være?

  1. At spare op. KÆFT jeg er dårlig til det.
  2. Få lidt mere rygrad i forhold til sund kost og motion.
  3. Indse at ALLE mennesker ikke behøver at kunne lide mig.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Jeg håber at jeg har 2-3 børn sammen med Manden og at vi bor I en hyggelig Østerbro lejlighed med gård. Og så er jeg Go’ Morgen Danmark vært og er netop blevet tilbudt at være med i Vild med dans.

 Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig?
Jeg blev smidt ud af folkeskolen 2 måneder inden jeg skulle konfirmeres. Det var ikke mit stolteste øjeblik! (Nej, det vidste jeg ikke!!! Det kræver en forklaring)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments