VENINDEBOG: EMILY SALOMON

Det er onsdag og det betyder selvfølgelig venindebog. I dag skal I møde Emily Salomon, som de fleste af jer nok kender i forvejen. Ligesom jeg selv, er hun lidt af en gammel krage i hele det her blogunivers og hun er en af dem, som jeg har kendt i rigtig mange år.

Emily er sød som dagen er lang og man keder sig aldrig i hendes selskab. Hun er god til at snakke og har altid spændende ting at fortælle. Jeg har alle dage været imponeret over hendes evne til at holde den røde tråd gennem alt hvad hun laver. Her snakker vi alt fra hendes outfits, til hendes og opskrifter og til hendes fine bog, som hun udgav sidste år 

VENINDEBOG: EMILY SALOMON 1

Navn:Emi​ly

Alder: 30 år​

Beskæftigelse: Blogger og forfatter

Kælenavn:​ Em​s, Basse, Tukanen

Hobby:At hænge ud med min hund Penny, strikke, løbe og stå på ski. Og så er mit arbejde generelt ‘en hobby med et indbygget job i’, som Malk De Koijn synger.

Når jeg bliver stor vil jeg være:Tror faktisk jeg har mit drømmejob, men som barn ville jeg være frisør eller arkæolog.

Jeg hader:​Vekao og nærighed.

Jeg glæder mig til at: ​Skull​e til Bali at surfe i slutningen af marts

Livret: St​egt flæsk med persillesovs.

Mit største ønske: ​Som barn var det en hest. Nu er det nok snarere en taske fra Chanel.

Yndlingsfilm: Break​fast at Tiffanys.

Yndlingsmusik: Lou Re​ed, Nick Cave og Manu Chao.

Det, jeg er bedst til: At se det​ positive i tingene.

Det, jeg er værst til:At komme til tiden.​

Emily3

Du er en af dem, som har formået at gøre din blog til din levevej. Hvad er det aller bedste ved din hverdag?
Det er fleksibileteten og alsidigheden. Og så er det faktisk kommentarerne fra læserne. Sidder altid med et smil om munden, når jeg svarer på kommentarer.

Hvis du skulle vælge tre ting du gerne ville blive bedre til, hvad skulle det så være?
Komme til tiden​, tilberede en steg og strikke. Jep, jeg er en meget gammel dame indeni.

Vi to har efterhånden kendt hinanden i en del år og har haft haft mange sjove ture og oplevelser sammen. Hvad husker du som den bedste eller sjoveste?
​Da vi​ var på pressetur med Avène i Frankrig og var på løbetur i en lille by i Provence en meget tidlig og mørk morgen. Der var så mørkt og stille og vi havde det hele for os selv. Lidt magisk. Og jeg var helt sikkert ikke kommet ud at løbe den morgen, hvis ikke det var for dig 😉 Faktisk var alle vores løbeture på den tur noget særligt. Ville gerne have dig som løbemakker hver dag.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
​Jeg kan​ faktisk slet ikke forestille mig ikke at blogge, så det gør jeg formentlig. Måske i en anden form, men jeg elsker at dele og (forhåbentlig) inspirere, så det vil jeg fortsætte med. Jeg har nok også udgivet endnu et par bøger og så er jeg blevet mor til en lille skiløber eller to.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig?
Jeg​ kan have 17 vindruer i munden på én gang. Uden at tygge på dem.

Emily2

I kan læse flere veninderbøger her

Rikke May

Maria fra Vanløse Blues

Katrine Krog fra Wearemad

Sneglcille

Fredes blog

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments