VENINDEBOG: SNEGLCILLE

Det er onsdag og det betyder venindebog. I dag skal I møde en, som flere af jer sikkert allerede kender i forvejen. Lad mig præsentere Cecilie Falgren Rubini – aka Sneglcille. Cecilie er en af dem, som jeg efterhånden har kendt i rigtig rigtig mange år.

 photo Skaeligrmbillede-2015-12-15-kl.-10.19.38_zpsroglycko.png

Faktisk kender vi ikke kun hinanden igennem vores blog. Første gang vi mødtes var til et fotoskydning for ca. 5 år siden, hvor Cecilie var den smukke model og jeg var stylist. Siden dan dag, har vi faktisk holdt kontakten. Cecilie er lige så sjov i virkeligheden, som hun er på sin blog. Og så er hun også enormt sød og omsorgsfuld. Derudover har hun de sødeste og pæneste børn, som jeg aldrig bliver træt af at kigge på.

Navn: Cecilie Falgren Rubini

Alder: 29

Beskæftigelse: Barslende digital nørd og blogger

Kælenavn: Cille eller snegl

Hobby: Er webshopping en hobby? Sikkert ikke, hmmmm – Jeg skriver meget, faktisk næsten hele tiden. Så det er vel en slags hobby.

Når jeg bliver stor vil jeg være: Rapper

Jeg hader: Had er sådan et voldsomt ord, men jeg er meget lidt glad for nelliker, og Inger Støjberg.

Jeg glæder mig til at: Det bliver lidt mildere i vejret og dagene bliver lysere. Den mørke årstid går rigtig meget udover mit humør og overskud.

Livret: Dessert. Og ellers bare nærmest alt fra Italien – Pasta, Pizza, Brøøød, Espresso, Tiramisu …

Mit største ønske: Orv, jeg er totalt en drømmer, så jeg har mange ønsker – Om alt fra økonomisk frihed og tyndere ben, til alvorlige sager som verdensfred og retfærdighed, men lige nu og her på stående fod er mit største ønske, at vi snart kommer ud og rejse, mig og min lille familie. Sådan en rigtig daseferie på en strand med turkis vand og palmetræer. Vi har faktisk en Honeymoon til gode, det er bare lige det der med at få det til at gå op i en større enhed med planlægning, økonomi og børn.

Yndlingsfilm: Ej, det ved jeg faktisk ikke. Jeg elsker alt med Leonardo Dicaprio. Og så har jeg set Grease over 100 gange tror jeg.

Yndlingsmusik: Jeg er en sucker for hip hop, men er samtidigt (meget modsigende) en poptøs, og er for eksempel totalt hoppet med på Justin Bieber bølgen. Og er slet ikke flov over det længere. Man lærer at leve med det.

Det, jeg er bedst til: Jeg er god til at formulere mig på skrift, og til at komme på ideer.

Det, jeg er værst til: At være rar ved mig selv, sådan inde i hovedet. Skælder mig selv ud lidt ret tit og kommer ofte til at spænde ben for mig selv og de gode ideer, hvilket er mega tåbeligt.

 photo Skaeligrmbillede-2016-01-07-kl.-10.15.36_zpsp4txduzx.png

De fleste ved nok, at du har to at verdens sødeste børn. Hvad er det bedste ved at være mor? Tak, det synes jeg også. Det bedste er den ubetingede kærlighed man føler helt ud i tæerne, og det at de får mig til at smile og grine flere gange om dagen.

Og hvad er det værste? Bekymringer. Seriøst, jeg kan ligge vågen med de vildeste tanker.

Hvis du skulle bo i et andet land, hvilket skulle det så være? Jeg har en svaghed for Spanien, men faktisk elsker jeg også Sverige. Så et af de to.

Hvis du skulle vælge tre ting du gerne ville blive bedre til, hvad skulle det så være?

Tegnsætning. ,,,

At tro på mig selv lidt mere

At rydde op – Jeg er et håbløst rodehoved.

Hvor ser du dig selv om 10 år? Jeg er levende bevis på, at det er umuligt at forudse den slags. Men umiddelbart tænker jeg, at jeg forhåbentlig har udgivet en håndfuld bøger og måske lever af at skrive, og tale om det jeg skriver. Og hvis man også må drømme lidt, gad jeg godt at bo i en villalejlighed med højt til loftet og smukke gulve, og en lille have, et sted i Kbh. Endelig ikke for langt væk fra Vesterbro, selvfølgelig.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig? Jeg har været med i en C21 musikvideo og jeg laver jordens bedste cheesecake

 photo Skaeligrmbillede-2016-01-04-kl.-09.56.09_zps5simmmgl.png
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments