VENINDEBOG: MARIA FRA VANLØSE BLUES

Så blev det onsdag og udover at være dagen hvor jeg sætter kursen mod de varme lande, så er det også tid til endnu en venindebog. I dag kan I møde Maria fra Vanløse blues, fra min yndlingsmadblog over dem alle. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at jeg er hendes aller største fan.

Marias og mine smagsløg må minde ualmindelig meget om hinanden, for vi deler tydeligvis en ubetinget kærlighed til de samme råvarer. Kikærter, søde kartofler, røget paprika, grøntsager og alt fra det mellemøstlige køkken – blot for at nævne et par stykker. Faktisk tror jeg aldrig at hun har delt en opskrift, som ikke har fået mine tænder til at løbe i vand.

Så skulle hun selvfølgelig også være med i min venindebog fordi hun er noget af det sødeste og en super inspirerende energibombe.

VENINDEBOG: MARIA FRA VANLØSE BLUES 1

Navn: Maria Engbjerg

Alder: 34 

Beskæftigelse: Forfatter, blogger, madskribent & stylist

Kælenavn: sådan et har jeg faktisk ikke, jo hvis mor tæller;)

Hobby: madlavning og yoga

Når jeg bliver stor vil jeg være: mere kulturel – gå mere I teatret og på museer – det lyder jo bare herre sejt når man siger man lige brugt søndagen på Louisiana, ik?

Jeg hader: at folde sokker sammen, hold nu op det er kedeligt!

Jeg glæder mig til at: min næste kogebog udkommer til september (Det gør jeg dælme også)

Livret: ej det er jo umuligt at svare på, det er jo nærmest det samme som at spørge om hvilket at sine børn man elsker mest – hi hi 😉 ej, lige som dig så er jeg ret vild med det mellemøstlige køkken. Masser af grøntsager, krydderier og krydderurter! mums!

Mit største ønske: at få en seng! En rigtig seng med ramme, madras, sengetæppe und alles – min datter og jeg bor I en lille lejlighed og  i mange år har vi prioriteret pladsen anderledes end at have en stor dobbeltseng stående, men efter 7!!!!! år på madrasser og sovesofa så vil jeg altså have mig en seng! 

Yndlingsfilm: jeg er en sucker for pladderromantiske film – The Notebook – altså Ryan Gosling – need I say more … 

Yndlingsmusik: Indierock! Kaiser Chiefs, Killers, Arctic Monkeys 

Det, jeg er bedst til: at være kreativ og få mange ideer

Det, jeg er værst til:  at sidde stille og lave ingenting, det er mig umuligt! Mine tanker og ideer stopper aldrig, så efter bare kort tid må jeg igang med enten madlavning eller skrive ting ned for ikke at glemme ideen igen.

Venindebog2

Du har efterhånden lavet en million milliard opskrifter, både til bloggen og din bog. Men hvis du kun måtte vælge èn, hvad er så din personlige favorit? Min egen helt personlige favorit – det er mine ovnbagte Falafler. Det er et af bloggens allerførste indlæg – hvilket billedet også bærer præg af 😉 Det er simpelthen verdens bedste Falafler – jeg laver altid en kæmpe portion, som jeg fryser ned, så kan jeg altid lige tage en håndfuld op som supplement til alle mine grøntsager.

Fortæl mig lige hvordan det kan lade sig gøre, at opdatere sin blog hver eneste dag OG samtidig lige udgive en bog fyldt med opskrifter samtidig? #youhaveasmanyhoursinadayasbeyonce Ha ha, jeg føler mig overhovedet ikke særligt Beyonce agtig. Jeg har bare et hoved, der aldrig stopper med at få gode ideer og et drive der gør at de bare må føres ud – jeg har jo så heller ikke tid til så meget andet end det. Men det gør jo slet heller ikke noget når det er blevet min levevej og samtidig er min kæmpe passion! 

Hvis du skulle vælge tre ting du gerne ville blive bedre til, hvad skulle det så være? slappe af, være mere spontan og rejse mere

Hvor ser du dig selv om 10 år? Det tør jeg da slet ikke spå om – jeg lever meget i nuet og min erfaring siger mig, at det kan jeg alligevel ikke selv styre. Altså jeg havde da som 24 årig, aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg skulle være selvstændig og havde udgivet en kogebog og have endnu en på vej. Så på den mest hippe agtige måde at udtrykke det på, så må universet vise mig hvad der skal ske – det er gået meget godt so far.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig: Jeg er en sucker for reality tv!!! X-factor, Vild med dans, Paradise Hotel, Fristet og hvad de nu alle sammen hedder – jeg elsker det og jeg æder det råt! Her sætter jeg mig ned og bliver underholdt og når det er slut, så er det ude igen – dejligt ligegyldigt og befriende hi hi

Cover_Geniale grøntsager_140815

Maria’s Kogebog, Geniale Grøntsager. Den kan købes LIGE HER og den får mine varmeste anbefalinger. Det er uden tvivl den bedste i min samling og er fyldt med lækre, simple og yderst velsmagende opskrifter. I vil ikke fortryde.

I kan læse flere venindebøger her:

Katrine Krog fra Wearemad

Frede fra Fredes blog

Sneglcille

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments