VENINDEBOG: FREDERIKKE TOFTSØ

Velkommen til en helt ny kategori her på bloggen. Overskriften siger det meste – Jeg har samlet en håndfuld seje piger og veninder, som jeg kender fra min hverdag og stiller dem et par klassiske venindebogsspørgsmål, blandet med nogle lidt mere personlige og individuelle. I vil kunne møde dem de næste mange onsdage og jeg håber selvfølgelig at I vil tage rigtig godt imod dem


Vi starter med Frede, som de fleste af jer nok kender fra Fredes blog. Jeg har efterhånden kendt hende i mange år og har med stor fornøjelse fulgt med i hendes mange projekter. Jeg har altid været dybt imponeret af hendes gåpåmod, nytænkning og ikke mindst arbejdsmoral. I dag kan I også lære hende lidt bedre at kende ?
 photo Frede1_zps8hxpllgh.jpg
Navn: Frederikke Toftsø

Alder: 27 år

Beskæftigelse: Kand. Kom. It studerende, blogger, sneakergirl hos Rezet Sneaker Store og hundeejer.

Kælenavn: Frede

Hobby: lære min hund tricks, løbe og samle svampe i skoven.

Når jeg bliver stor vil jeg være: voksenagtig og have styr på tingene… haha

Jeg hader: rå løg og udsalg

Jeg glæder mig til at: rejse til Japan for første gang (forhåbenligt i 2016) og så til New York igen, igen.

Livret: Jeg kan næsten lide al slags mad, så det spænder fra tarteletter, laap, potato latkes og steak frites.

Mit største ønske: er at lave sjove og seje ting og bruge min tid med mine venner og min familie.

Yndlingsfilm: Lego filmen

Yndlingsmusik: the Beatles og Beyoncéz

Jeg er ret god til: limbo og få noget fra hånden.

Det, jeg er værst til: sætte kommaer og så kommer jeg tit 5 minutter for sent til aftaler… dårlig stil!
 photo Frede2_zpskuitkpwf.jpg
Vi har efterhånden kendt hinanden en del år og jeg har med glæde fuldt med i alle dine projekter. Hvad er du mest stolt over at have opnået? Jeg er rigtig stolt af alle de ting jeg har lavet, både at starte virksomheder og projekter op, designe ting og lave aftaler med seje og dygtige firmaer i modebranchen. Jeg er nok mest stolt af den bog jeg har skrevet med Sidsel Alling, både fordi det er for sygt at 1) nogen spørger om du vil skrive en bog 2) du rent faktisk skriver en bog 3) der er andre end vores familie og tvangsindlagte kærester der har købt den. Men jeg er nok mest stolt over at vores bogforlag og redaktør synes vi kan noget og hele tiden har haft fokus på vores egen skrivestil og at få vores personlighed til at skinne igennem. Derudover er jeg stolt over at have sat projekter i gang, og rykket videre når tiden har været inde. På den måde har jeg kunne udvikle mig, lære en masse nye ting og haft motivationen til at blive ved.

Du har skrevet en bog, designet tøj og tasker, opdateret din blog jævnligt, rejst verden rundt og skrevet speciale, haft et arbejde og været nogens kæreste og hundemor samtidig. Hvordan får du kabalen til at gå op? Godt spørgsmål smile emoticon Jeg arbejder hver dag, hele ugen, enten læser jeg til mit studie, arbejder i Rezet, arbejder på min blog eller på nogen af de andre projekter. Jeg elsker alle de ting jeg har gang i, så det gør mig ikke noget at stå op kl. 6 for at nå til yoga på en travl dag. Min hund giver mig total terapi-tid med lange ture og fuld fokus på at kaste med pind eller finde jord at grave i, det er virkelig verdens bedste måde at starte dagen på. Men jeg har også verdens bedste kæreste der holder skansen når jeg rejser og gider at lave mad til mig hver eneste dag. Han er fantastisk. Så verdens bedste kæreste og en kærlighed til det jeg laver – så kan jeg komme langt med meget lidt søvn, haha.

Hvis du skulle vælge tre ting du gerne ville blive bedre til, hvad skulle det så være?

Slappe af og holde fri – det arbejder jeg på pt.

Rydde op

Spille petanque

Hvor ser du dig selv om 10 år? Forhåbenligt har jeg masser af børn og en hund mere. Hvis jeg er heldig arbejder jeg stadig med sneakers og kan rejse en masse.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig: Jeg abonnerer på The Economist og så kan jeg næsten godt lide snaps.
 photo Frede3_zpsqkovvwu8.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments