EMMA & METTES KALENDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg ELSKER når min blog-kollegaer kaster sig ud i nye seje projekter og realiserer deres drømme. For mig er det ikke kun helt enormt inspirerende, men også en kæmpe bekræftelse i, at det her medie kan føre til enormt mange ting.

Jeg har tidligere talt om, hvor imponeret jeg er af Emma Martiny og de projekter, hun kaster sig over. Hendes seneste kogebog, Herlig og ærlig mad, har en helt speciel plads i mit mad-hjerte og jeg har stadig svært ved at forstå, hvordan pokker det har kunne lade sig gøre at skabe sådan en mursten. Hvor hun har fundet tiden blandt studie, blog, kæreste og venner, er mig stadig en gåde. Det er jo nærmest helt Beyonce-agtigt 😉

Nu har hun sørme gjort det igen. Sammen med sin veninde og fellow-blogger, Mette, har hun skabt noget nær den helt perfekte fysiske kalender og den har fået det fineste navn, Aterlier Aarhus. Da jeg kom hjem fra Warszawa lå der et eksemplar og ventede på mig i postkassen og jeg skyndte mig straks at bladre den igennem. Jeg glæder mig sådan til 2017 hvor den bliver min tro følgesvend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKalenderen indeholder alt det man har brug for; månedsoversigt, to-do lister, lomme til løse papirer, tidsplan og notesplads. Genialt. Derudover er den selvfølgelig også i det fineste design og størrelsen gør, at man sagtens kan have den med på farten. Emma har selv lavet en helt perfekt oversigt over, hvad kalenderen indeholder. Så kan den selvfølgelig købes lige her og det vil jeg anbefale alle at gøre <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments