FIRE FANTASTISKE BØGER OM MAD & BOLIG

FIRE FANTASTISKE BØGER OM MAD & BOLIG 1

Jeg er inde i en periode, hvor min bogsamling vokser med lynets hast. Ikke romaner og skønlitteruatur – det læser jeg på lydbøger. Men kogebøger. Dem kan jeg simpelthen ikke få nok af og udvalget derude bliver bedre og bedre. Selvom nettet nok er det aller bedste sted at finde ny inspiration, så er der simpelthen ikke noget bedre, end at sidde og bladre i en kogebog. For mig er det gået hen og blevet den ting jeg laver, hvis jeg f. eks lige skal slå 20 min ihjel og lige trække stikket fra arbejdet for en stund. Verdens bedste hobby. Intet mindre. I er sikkert mange, der har det på samme måde, så jeg tænkte at jeg lige ville dele et par af mine nyeste favoritter. Med et lille twist, for der er også en smule interiør involveret ♥

FIRE FANTASTISKE BØGER OM MAD & BOLIG 2

Herlig og ærlig mad af Emma Martiny: Fordi jeg var ret stor fan af Emmas første kogebog (og af hendes blog og fine univers) så havde jeg virkelig glædet mig til udgivelsesdagen for denne. Lad mig bare sige, at hun overraskede mig fuldstændig,  på den der både, hvor man bladrer igennem alle siderne og taber kæben. Jeg er så enormt imponeret over hendes arbejde og forstår næsten ikke hvordan det har kunne lade sig gøre. Bogen er lidt af en mursten på over 400 sider. Fra start til slut er den proppet med den ene fantastiske opskrift efter den anden og alt er vist med de smukkeste billeder.

Bogen indeholder alt fra morgenmad, forretter, snacks, hovedretter, kød, fisk og desserter. Jeg købte den til min mor til mors’s dag og det er klart en af de bedste gaver jeg længe har givet. Vi prøvede flere af retterne i weekenden og de var spot on. Nemme, sunde og overskuelige. Den er bogen, som burde stå i enhver foodies køkken.

Den kan bl.a købes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlig og ærlig mad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlig og ærlig mad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlig og ærlig mad

Homesick DIY af pigerne fra HOMESICK: Her har vi så bogen, som burde ejes af enhver interiør-fan. Som titlen antyder, så er det pigerne fra bloggen HOMESICK, som har samlet en masse små kreative DIY-projekter og kogt dem ned i en bog. I sig selv er bogen jo en fin lille accessoire og pynter enormt meget hjemme på mit sofabord. Den er også fyldt med et hav af fantastiske idèer og enormt god inspiration. Alle kan være med og man behøver hverken at have de vildeste kreative færdigheder eller et kæmpe budget til rådighed.

Den kan bl.a købes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Homesick DIY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Homesick DIY

Vegansk Velvære af Mia Sommer: Jeg følger ikke en bestemt kosttype, men jeg har en svaghed for alt hvad der er vegetarisk og egentlig også vegansk. Ikke fordi jeg har noget imod at spise kød, jeg kan bare meget bedre lide grøntsager, linser, kikærter og hvad der nu ellers hører til den slags kost. Derfor er jeg også blevet ret glad for den her bog, som indeholder et hav af lækre og nemme hverdagsretter. Kikærteomelet, farsbrød med nødder og linser, falafler og risdeller. Blot for at nævne et par stykker.

Den kan bl.a købes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vegansk velvære

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vegansk velvære

Altankogebogen af Timm Vladimir: I sidste måned var jeg inviteret på frokost af Altan.dk og Timm Vladimir. Anledningen var, at de i samarbejde har udgivet denne kogebog, som ganske enkelt går handler om mad, som man kan nyde på altanen (og naturligvis også andre steder). En ret genial idè, hvis I spørger mig, for den slags mad man spiser der, er ofte simpel, frisk og nemt. Bedst som jeg kan lide det. Her har vi også gøre med en bog, der byder på alt fra morgenmad til desserter. Retterne er virkelig lækre og billederne er fine og inspirerende.

Den kan købes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altankogebogen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altankogebogen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments