VENINDEBOG: SIDSEL ALLING

Det er atter blevet venindebog-tid og i dag skal I møde Sidsel Alling, som de fleste af jer, nok kender fra hendes blog, Fashionpolish som også er en del af Society-b familien. Sidsel og jeg, startede vores blogs nogenlunde samtidig og jeg har altid været vild med hendes helt enkle stil og evne til at få en sort nederdel og grå t-shirt til at se fantastisk ud.

Udover at være blogger, er det også Sidsel, som styrer alt kommunikation, med hård hånd, henne hos Mads Nørgaard. Før hun landede på den hylde, har hun været vidt omkring i modebranchen og hvis hun ikke har et spændende CV så ved jeg ikke hvem der har. For slet ikke at nævne hendes titel som forfatter – sidste år udgav hun nemlig bogen SMART sammen med Frede.
sidsel2

Navn: Sidsel Olivia Hyttel Alling

Alder: 29 år

Beskæftigelse: Kommunikationschef for Mads Nørgaard – Copenhagen

Kælenavn: Sis, Sissi (og Pittelut af min mor….)

Hobby: Det må nok være bloggen som jeg bruger en del timer på efter arbejde.

Når jeg bliver stor vil jeg være: jeg er desværre nok allerede stor

Jeg bryder mig virkelig ikke om: Når folk kommer for sent eller aflyser aftaler

Jeg glæder mig til: Forår. Der er længe til men jeg nåede slet ikke at opleve efteråret før det blev vinter og mørket og kulden kom helt bag på mig.

Livret: Jeg har en svaghed for husmandskost og kantarelstuvning

Mit største ønske: Da jeg var barn var mit største ønske en løveunge. Nu er vi nok mere ude i noget world peace 

Yndlingsfilm: Jeg har set Notting Hill og Pretty Woman skræmmende mange gange. Bliver aldrig træt af Julia Roberts.

Yndlingsmusik: Lige nu hører jeg mest Solange, Chance the Rapper og Frank Ocean men når jeg har brug for et boost skruer jeg helt op for Ol’ Dirty Bastard – Fantasy (feat. Mariah Carey)

Det, jeg er bedst til: Jeg er god til at få ideer og sætte dem i gang med det samme!

Det, jeg er værst til: Jeg er ikke altid så god til at følge samme ideer til dørs; det gælder også især oprydning.

sidsel1

Du er en af dem, som har haft din blog i rigtig, rigtig mange år. Hvad er det bedste den har givet dig?

Det er mærkeligt svært at huske når man har haft den så længe. Jeg har arbejdet i modebranchen i alt den tid jeg har haft min blog så det hele er lidt most sammen. Mest har det givet mig en sjov hobby som I perioder har været mere professionel. Jeg har mødt nogle af mine bedste venner igennem bloggen som Frede og Maiken og blevet virkelig god til Photoshop. Derudover er det gennem vores blogs at Frederikke og jeg fik lov at skrive bogen SMART som jeg er mega stolt af. Den kan I øvrigt stadig købes HER VENINDEBOG: SIDSEL ALLING 1

Og hvad er den sjoveste oplevelse, du har haft med den?

Der har været nogle seje rejser – Frede og jeg på hesteryg på Island var en helt vild oplevelse som jeg godt gad gentage. Jeg bildte Frede og instruktøren ind, at jeg var en erfaren rytter fordi jeg gerne ville på en vildere tur. Jeg har kun prøvet at ride et par gange før, men syntes jo selv jeg var et naturtalent. Vi endte med at være de to eneste på det vilde hold og red gallop gennem vulkanlandskabet. Uden styrt. Hvor heldig kan man være?

Ligesom mig, bor du også på Nørrebro. Faktisk er vi næsten naboer. Hvad er det aller bedste ved området?

Jeg kan virkelig godt lide Nørrebro. Der er mange stamsteder i området omkring Nørrebroparken hvor jeg bor og så har jeg både familie og venner boende i området. Jeg spiser morgenmad på Møllers, henter min kaffe på Riccos, spiser middag på Taxa og går til boksning ved Nørrebro Station.

sidsel3

Du har også lige været i Japan og det så ret vildt ud. Hvor drømmer du om at rejse hen næste gang?

Lige nu vil jeg bare gerne tilbage til Japan. Det var det sejeste land at besøge. Men jeg vil også gerne på skiferie, eller til Marrakesh, eller til New York igen eller måske bare til Paris. Min næste ferie bliver nok bare i Aarhus på juleferie.

Hvis du fik muligheden for at være en anden for en dag, hvem skulle det så være?

Always Be Yourself, Unless You Can Be Beyoncé, Then Be Beyoncé

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Synes de sidste 10 år har budt på alt for meget til at jeg kan se så langt frem i tiden. Jeg tænker altid jeg bliver voksen ved næste fødselsdag, måske det sker når jeg fylder 39.

Fortæl mig noget, som jeg helt sikkert ikke ved om dig?

Jeg elsker mor-serier helst brittiske. Lige nu ser jeg Call the Midwife men kan også anbefale Downton Abbey, The Bletchley Circle og den originale Miss Marple.

sidsel4I kan få meget mere sidsel henne på hendes blog og så vil jeg altså også anbefale at følge hende på Instagram. Personligt er jeg ret vild med, når hun deler billederne af sin fine og kreative lejlighed.

Husk at I også kan læse alle mine andre venindebøger: 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments