DET VAR SÅ DEN SOMMER

Så er vi sørme kommet til årets sidste officielle sommerdag og den slags, synes jeg altid er lidt trist. Selvom jeg faktisk kan finde ret mange ting ved efteråret, som jeg holder af, så er jeg bare en af dem, som trives bedst i sol, lys og varme og mine dage bliver altså nemmere og sjovere, når alt ikke er besværligt pga. regn, blæst eller i værste fald, sne. Jeg bryder mig virkelig ikke om sne.

Det har været en ganske god sommer i år. Ikke sådan vanvittig-crazy-over the top-agtig, ligesom sidste års sommer f. eks var – men sådan behøver det jo heller ikke at være hvert år. Jeg har bestemt ikke manglet noget og har både rejst en del, fået slappet af, været sammen med min familie og ryddet op i min lejlighed.

Jeg tænkte, at det lige var på sin plads, at sige farvel til sommeren, med et lille tilbageblik på nogle af højdepunkterne <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERADet her må være fra en af de første sommerdage, for mit hår er endnu ikke blevet afbleget af solen, som det er nu 🙂 Det fine blå sæt, er fra Envii.

IMG_2572-1Turen til Ystad sammen med Maria Nila glemmer jeg heller ikke sådan lige. Det var på alle måder et helt fantastisk døgn, hvor der ikke manglede noget som helst og hvor både selskab og vejret var helt i top.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg var i sydspanien sammen med hele min familie. Min søster og hendes kæreste havde leget en lejlighed i Marbella i en hel måned og det skulle naturligvis udnyttes. Det virkelig en god tur og vi fik så meget familietid og jeg savner virkelig de lune aftener på terrassen med mad på grillen og kølig hvidvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg fik min nye cykel, som jeg stadig knuselsker og som bragt mig vidt omkring hele sommeren.

glimt-fra-min-lejlighed5Jeg udnyttede to ugers stilhed i indbakken og i bloggerlivet til at kaste mig over et projekt, der havde været på min to-do liste i flere år: Oprydning af min lejlighed. Som i seriøs oprydning, hvor alt der ikke bliver brugt blev smidt ud og hvor jeg gennemgik hver en skuffe og hvert et skab. Det kan anbefales på det varmeste. Da jeg blev færdig, delte jeg endda lidt billeder fra mit ydmyge hjem.

min-guide-til-kroatien9I iuli smuttede jeg til Kroatien sammen med min veninde, Julie. ALDRIG i mit liv har jeg slappet SÅ meget af og lavet SÅ lidt. Det var helt fantastisk og helt enormt tiltrængt. Vi havde virkelig den bedste uge, selvom vi nærmest ikke oplevede andet end hinandens selskab og og de vanvittigt smukke omgivelser vi boede i. Jeg lavede naturligvis også en lille rejseguide.

10-facts-om-mig0Den smukke kjole fra ASOS, som jeg godt gad at jeg havde fået brugt lidt mere over sommeren.

IMG_1008Jeg fik lavet en del opskrifter, som jeg naturligvis delte herinde. En af mine personlige favoritter er denne her fyldige salat, som jeg lavede sammen med Katharina.

ferie-take-off-verdens-sejeste-jakke2SPARKZ forærrede mig den sejeste jakke, med mit eget navn på ryggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg smuttede til Paris sammen med Julie og line, hvor vi besøgte Anne. Det var tre dage fuld af sjov, fest, fantastisk mad og igen blev jeg bekræftet i, at Paris er og bliver byernes by.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dressed-in-flowers2Nok sommerens mest brugte sæt tøj. Sjældent har jeg været SÅ glad et sæt, som jeg har været for det her. Nu har sommeren selvfølgelig også budt på en lille besættelse af alt hvad der er pink og lyserødt. Det kan stadig købes HER og HER.

IMG_4884Så har jeg selvfølgelig også været hjemme på Fyn. Slet ikke ligeså mange gange, som jeg gerne ville, men man kan jo desværre ikke nå det hele. Sidst jeg var der, lavede jeg et lille (stort) indlæg om et af mine favoritsteder i hele verden.

IMG_5733Så har jeg naturligvis også brugt lidt af sommeren på at rykke hele bloggen over til Bloggers Delight og har arbejdet lidt på alt det nye der snart kommer til at ske. Om en lille måned går det løs og indtil da, kan I lure lidt på projektet HER.

Indlægget indeholder Affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments