FERIE, TAKE OFF & VERDENS SEJESTE JAKKE

IMG_8752Adlinks: Jacket: Sparkz T-shirt: Stom & Marie Trousers: Gina Tricot (Old Season) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

I skrivende stund, skulle jeg meget gerne sidde på et fly, på vej mod Kroation. Det vil være synd at sige, at jeg trænger til en rejse, men jeg kan love jer for, at jeg trænger til en ferie. Til at koble helt af og komme så langt væk fra hverdagen, som overhovedet muligt. Sommerstilheden kan tydeligt mærkes på in indbakke og på aktiviteten herinde og derfor har jeg også besluttet at skrue lidt ned for blog-tempoet. Jeg skal nok kigge ind i ny og næ, men det bliver ikke med de to daglige indlæg. De fleste af jer, har sikkert også alt muligt andet at give jer til 🙂 Men husk lige at I selvfølgelig kan følge med henne på snappen (Miekirstine) og Instagram. Det kan jeg nok ikke holde mig helt fra.

Billederne her er i øvrigt fra i går aftes, hvor Kat og jeg spiste lækker lækker mad og drak en G&T eller 10 sammen med verdens bedste Rikke. Eller Ricky, som vi kalder hende. Jeg var hoppet i min helt nye jakke fra Sparkz, som de har været så søde at lave til mig. Hvor sej er den ikke lige?

Kan I have en skøn fredag. Vi ses i sydens sol ?

IMG_8786IMG_8763IMG_8786IMG_8802

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments