GLIMT FRA MIN LEJLIGHED

IMG_9969Spisebordet er lavet af min far, stolene er fra Søstrene Grenes designkollektion, vaserne er fra Broste Copenhagen, min kaktus har jeg selv plukket på mallorca.

Som jeg efterhånden har nævnt en del gange herinde, så har jeg benyttet sommerstilheden til at få styr på min fysiske rammer og har fået sat alt i system. Noget jeg virkelig har drømt om i LANG tid, men ganske enkelt ikke har haft tid til. Inden jeg rejste til Paris, var den altså helt gal og der var så mange ting i min lejlighed, at jeg simpelthen ikke vidste hvor jeg skulle starte. Som nævnt kom min søde mor heldigvis og hjalp mig i gang. På det tidspunkt havde jeg aldrig forestillet mig, at det ville blive et så omfattende projekt og at det ville tage så meget af min tid.

HVER dag i 1,5 uge har jeg brugt minimum 2 timer på at rydde op i et hjørne, en skuffe, i mine skabe osv. langt de fleste dage har jeg dog brugt 5-6 timer. Når jeg ser tilbage på, hvor mange sorte sække jeg har smidt ud og hvor meget tøj jeg har doneret til røde kors, så kan jeg slet ikke forstå, hvordan jeg nogensinde har kunne have plads til alt det, på mine beskedne 60 kvadratmeter. Nu er jeg langt om længe kommet til bunds og har lovet mig selv, at jeg aldrig nogensinde må eje så mange ting igen 😉

I samme anledning har jeg selvfølgelig genfundet glæden ved min lejlighed og hvordan jeg har lyst til at indrette den. Det er længe siden, at der er sket noget nyt og spændende og jeg kan mærke, at jeg snart får lyst til at tage stilen i en lidt anden retning. Jeg skal bare finde ud af hvilken 😉

Men fordi der langt om længe er blevet pænt og rent, så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne dele lidt billeder med jer ?

IMG_9914Siden i sidst har været på besøg indenfor, har jeg fået et nyt sengetæppe. Det er fra Broste Copenhagen og er i den smukkeste støvede rosa farve. Mit sengetøj er også fra Broste og er nok noget af det bedste, der længe er sket for min nattesøvn. Det består af det blødeste hør og er bare dejligt og luftigt at sove i.

IMG_9972Sofa fra IKEA, pude fra Søstrene Grene og kurven er købt på Bali. 

IMG_9935Fade og tallerkener fra Broste

IMG_9924Skrivebord fra IKEA, kasser fra Ferm Living og vase fra Broste

IMG_9945Reol fra IKEA

IMG_9938Skåle fra Søstrene Grene

IMG_9916

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments