PÅ YSTAD MED MARIA NILA

IMG_2737

Man skal have sovet voldsomt meget i timen, hvis man ikke har opdaget, at jeg tilbragte et døgn Ystad Saltsjöbad, tidligere på ugen. Jeg var inviteret derop af det svenske (og virkelig gode) hår-og shampoo-brand Maria Nila, sammen med 11 andre bloggere og Maria Nilas seje PR-damer fra Impression PR. I min tid som blogger, har jeg været til mange fine events og på mange spændende ture og den her hører absolut til i top tre.

Det var en af de der dage, hvor det hele bare spillede. Vejret, stedet, selskabet, maden, humøret og jeg kunne blive ved. Anledningen til turen var Maria Nilas nye og helt veganske serie. Agendaen var ualmindelig lækker, for den stod mere eller mindre bare på afslapning, kold vin ved poolen, fantastisk middag og hygge – ej det var lækkert og Ystad er simpelthen bare en perle uden lige. Jeg kunne slet ikke lade være med at tager billeder af alt hvad jeg så, og selvom der virkelig er mange i det her indlæg, så har jeg virkelig sorteret mange fra.

IMG_2648

IMG_2572Poolhygge i mit fine sommersæt fra MbyM. I kan se mange flere billeder af outfittet HER.

IMG_2574

IMG_2575Imens de fleste af os slappede af og hyggede os ved poolen og i spaen, løbe Christina og Terese fra Impression PR rundt og dekorerede vores værelser med champagne og produkter fra Maria Nila. Man må sige, at de lige præcis ved hvad de skal gøre for at gøre bloggere glade og ikke mindst, hvad der ser godt ud på billeder 😉

IMG_2580

IMG_2644

IMG_2620Jeg vil give min højre arm for at få en udestue, som de har oppe på Ystad. Den er dekoreret, så fint og gennemført og der er uden tvivl tænkt over hver eneste detalje. Som om det ikke var nok, så er der også stille og afslappende musik i baggrunden. Jeg har i hvert fald aldrig været så meget i zen, under en fotosession 😉 Billederne af tøjet kan I se HER.

IMG_2738

IMG_2653

IMG_2708

IMG_2661Jeg blev allerede begejstret for Ystad Saltsjöbad da jeg var deroppe for en månedstid siden. Jeg blev på INGEN måde skuffet, da jeg kom tilbage og alene er maden er grund nok til at tage derop. Til hovedret bestilte jeg præcis det samme, som jeg fik under mit første besøg. Det er en vegetarret med svampe og kikærter, som smager så godt, at jeg havde svært ved at få armene ned, da jeg opdagede at den stadig var på menukortet.

IMG_2646Af hjertet tak til Maria Nila og Impression PR for den bedste tur. Det kan vi da godt gøre igen, kan vi ik?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments