MY HAPPY PLACE

IMG_4884Haven ved Hindsgavl slot. Har I nogensinde været der? Ellers vil jeg på det varmeste anbefale at slå et smut forbi, hvis I en dag kommer til Middelfart eller omegn. Jeg er vokset op få kilometer derfra og så længe jeg kan huske, har det været mit yndlingssted i hele verden. Hele året rundt. I mine yngre dage, cyklede mine venner og jeg altid derud, og tilbragte halve dage på tæpper i parken eller badede på den nærliggende stand. Jeg har simpelthen så mange fine minder derfra og det sker næsten aldrig, at jeg besøger mit barndomshjem, uden at tage et smut derud. Jeg elsker alt ved det.

Denne gang var selvfølgelig ingen undtagelse og i går kørte min mor og jeg derud, for at gå en lille eftermiddagstur. Alt stod i fuld flor og jeg blev helt tryllebundet. Især deres køkkenhave, er noget af det fineste, jeg længe har set. Da jeg stod der, omgivet af nye danske æbler, rødkål og persille, kunne jeg pludselig ikke se meningen med det liv jeg lever til hverdag. Det vil jo give meget mere mening for mig at bo på landet omgivet af natur og med mulighed for at dyrke mine egne råvarer..haha. Kender I det?

Her dagen efter, kan jeg selvfølgelig godt se, at der nok vil være en enkelt eller to ting, som jeg vil savne ved storbyen. Men for bare få år siden, kunne jeg aldrig se mig selv bo andre steder end i byen. I dag har jeg det på en helt anden måde. Tænkt engang, hvis man en dag bliver så priviligeret, at man får mulighed for at kunne begge dele. Mit drømmescenarie vil klart være at have et lille hus med have og udsigt over havet, et sted på Fyn OG en simpel lejlighed i København. Løsningen må være at finde en rig mand 😉

IMG_4943

IMG_4939

IMG_4834

IMG_4991

IMG_4936

IMG_4901Jeg var narturligvis hoppet i et meget passende og landligt outfit. Skjorten er fra Gina Tricot og den har faktisk hængt hjemme i garderoben, siden det tidlige forår. Jeg tror bare aldrig, at jeg har fået vist den herinde. Den findes stadig online og endda i mange forskellige farver. Den er lavet i det blødeste og fineste bomuld, som er perfekt til et par dage på landet eller i sommerhus. Mine bukser er fra & Other Stories, men dem kender I efterhånden.

IMG_4831

IMG_4825

IMG_4817

IMG_4852

IMG_4830

IMG_4822

IMG_4833

IMG_4933Om få timer hopper jeg på toget og sætter kursen hjem mod København. Tilbage til storbyen og hverdagen, fyldt med møder, events og andre spændende ting. Det er nu også godt nok. Kan I have en skøn onsdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments