MARBELLA LIFE

 Her får I lige et lille (stort) postkort fra Spanien, hvor dagene mere eller mindre er fyldt med solskin, god mad, kolde øl og familietid. Det eneste, der ikke er så ferieagtigt, er tidspunktet for dagenes begyndelse. De fleste dage bliver vi vækket ved 6-tiden af de to små banditter (aka mine nevøer) #livetmedbørn. Nu er jeg heldigvis vandt til at stå op før fanden får sko på derhjemme, så det gør mig ikke det store.

Som I måske har set henne på snappen (Miekirstine) så har min far og jeg været flittige hver eneste morgen, hvor vi har kastet os ud i en løbetur i de stejle bakker vi bor i. Nogen vil nok kalde det for bjerge. Det er god træning for benene, skulle jeg hilse og sige 😉

I går tog vi turen ind til Marbella (altså i bil) og det var virkelig den fineste og by jeg længe har set. Et par stykker af jer har skrevet, at I skal herned over sommeren og I har bestemt noget at glæde jer til. Her kommer der lige en håndfuld billeder fra de seneste par dage ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPoolen ved den lejlighed vi bor i

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnsdagens outfit. Der kommer flere billeder meget snart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALille Vilfred får sig en is i varmen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fineste farver i Marbellas gamle bydel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments