SIG HEJ TIL MIN NYE CYKEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis I ikke allerede har set mig komme susende op og ned ad Nørrebrogade på den, så får I den lige her. Det er naturligvis min nye og alt for pæne cykel, jeg taler om. I husker måske, at jeg havde lidt af en, såkaldt lortedag i sidste måned. En af de dage, hvor alt der kunne gå galt, gik galt. Det startede naturligvis med, at min cykel blev stjålet.

Lige siden, har jeg kørt rundt på min gamle havelåge og den er altså ikke hvad den har været. Nu har jeg endelig fået en spritny model og vi er allerede blevet de fineste venner. Den er en Mustang fra Coop.dk og kan erhverves for en ganske fornuftig pris HER. Den kom med posten (ja, posten) i går, i en kæmpe papkasse (så I den henne på snappen?) I et kort sekund havde jeg ikke den fjerneste idè om, hvordan jeg skulle få den samlet, eller slæbt ned i kælderen, for den sags skyld. Heldigvis var den søde postmand så venligt, at han lige gav en hånd med.

Da jeg stod og baksede med pap og alt det der, kom min vicevært tilfældigvis gående forbi og han blev hurtigt ligeså betaget af min nye cykel, som jeg selv. “Han kunne da lige give en hånd med” og efter 10 min. var den tip top og klar.

I dag var den lige forbi El Hassan, min lokale cykelhandler på Nørrebrogade (byen bedste, i øvrigt) for at få sat en cykelkurv og lås på og han fortalte mig, at det var en rigtig rigtig god cykel og at man får rigtig meget for pengene. El Hassan har altid ret, så jeg er glad og er sikker på, at vi nok skal få en masse gode stunder sammen ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments