ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 1

Nå, kære venner! Vi kommer ikke uden om det. Det er blevet den tid på året, hvor det er tid til at reflektere over de sidste 12 måneder. Gøre op, reminisce, lære at de fejl man gjorde og holde fast i de gode ting der skete. I år har jeg valgt at gøre det lidt anderdeles end normalt. Jeg plejer at servere en 4 indlæg med højdepunkter, delt op efter årstiderne. I år bliver det delt op i kategorier; først alt det gode, så alt det hårde, et om alle rejserne og til sidst et om de mål jeg satte i årets begyndelse og om dem jeg skal sætte for det nye.

2018! What a rollercoaster. Jeg har ærligt talt svært ved at sætte èt enkelt ord på og jeg kan heller ikke helt vurdere, om det har været et godt eller et knapt så godt år. På den ene side er der sket alt og på den anden side, så er det meste, som det var for et år siden.

Der har været mange gode tider og stunder og jeg har grint og smilet til den helt store guldmedalje. Men jeg har også grædt, for det har også været et år, hvor jeg for første gang i lang lang tid, begyndte at tvivle på mig selv, mine valg, muligheder og på min fremtid. Jeg kan ikke løbe fra, at jeg var inde i en lidt for lang periode med alt for mange bekymringer og alt for mange morgener med ondt i maven og tårer i øjenkrogen. I skrivende stund føler jeg dog, at jeg blev redet på målstregen og er tilbage det state of mind, hvor jeg startede. Glad, lykkelig og tilfreds. Så lad os lige blive ved det og se tilbage på nogle af de ting, der gjorde 2018 til et delvist godt år 🖤

 

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 2

● EN VINTER I PARADIS

Vinterens højdepunkt var unægteligt min rejse til Thailand. Jeg var afsted i to uger med hele min familie. Det var min søde mor, der havde inviteret i anledningen af hendes 60 års-fødselsdag. Jeg husker det som den skønneste tid, på trods af, at vi alle sammen på skift lagde os med en lille maveinfektion. Men det glemmer man hurtigt, når man befinder sig midt i paradis.

● REJSEDRØMME DER GÅR I OPFYLDELSE

I det hele taget blev 2018 blev året hvor jeg rejste mere end nogensinde. Faktisk så meget, at jeg næsten fik har fået krydset de fleste punkter på min rejse bucket-liste af. Der skal ske et mirakel, hvis jeg nogensinde får et år, med så mange ture, men halvdelen kan også gøre det 😉 Ganske enkelt har jeg bare udnyttet, at jeg både har haft en personlig og økonomisk frihed, der har gjort det muligt. Der kommer meget mere rejsesnak, når jeg dedikerer et indlæg til de mange ture.

● GOD ØKONOMI

Apropos økonomi, så har 2018 også været det hidtil bedste år for min lille virksomhed. En influencer (har i øvrigt enormt lidt kærlighed til overst for det ord) på min størrelse, kan selvfølgelig ikke blive stenrig og lave den ene store kampagne efter den anden. Men det kan skam sagtens løbe rundt og jeg er faktisk stolt over selv at have skabt noget, hvor jeg tjener nok penge til at kunne opretholde en god levestandard og også have råd til rejser og en pæn taske i ny og næ.

● SUNDHED

Alle omkring mig har været sunde og raske og generelt haft det godt. Jeg har været vidne til flere mennesker omkring mig (jeg selv inkl) har været gennem svære perioder, men alle er til gengæld også kommet ud på den anden side, med et stærkere sind.

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 3Min mor 🖤

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 4Sommerdage på Fyn, Juni

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 5Sloggi Zero-feel kampagne

● DEN STØRSTE KAMPAGNE

Jeg eksekverede en af mine største kampagner til Dato. Jeg havde nemlig fornøjelsen af at være ansigt og ambassadør for Sloggis nye Zero Feel-kollektion. Det var sådan et sjovt forløb og godt nok også lidt af en udfordring at skyder undertøjsbilleder i Nordhavnen mens polarkulden var på sit højeste.

● BUSIGIRL MIND ACADEMI

Som jeg tidligere har været omkring, så var 2018 i den grad også et år, der udfordrede mit lille sind. Men nogle gange sker der små mirakler og mens jeg var aller mest trist og sårbar, fik jeg tilbudt at deltage i Busigirl Mind Academi. Det var et forløb med psykolog Sisse Find Nielsen sammen med en håndfuld skønne blogkollegaer. Vi arbejdede på at håndtere mange af de negative tanker der opstår i vores job og i det hele taget de udfordringer man møder som kvinde i en moderne verden. Jeg er sikker på at mit møde med Sisse var lidt af et vendepunkt og her flere måneder efter, går der stadig ikke en dag, hvor jeg ikke bruger nogle af de værktøjer hun gav mig.

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 6

● GOD HUD OG GODE HÅRDAGE

Det har også været året hvor min hud og mit hår aldrig har haft det bedre. Jeg har kæmpet med uren hud alle mine 20ere, men da jeg mødte Mads inde hos Retouch Clinic og begyndte at få behandlinger jævnligt, skete der et lille mirakel. I kan læse meget mere om mit forløb her. Og håret; selvom det snart er halvandet år siden, at jeg lod de helt lange lokker falde, så blev jeg endnu mere modig i år og fik på et tidspunkt en ret kort page. Det var måske liiige til den korte side, men uanset hvad, så kan jeg ikke anbefale den korte længde nok. Det er både nemmere at arbejde med og nemmere at holde sundt.

● EN SOMMER UD OVER DET SÆDVANLIGE 

Så var der sommeren! Den danske sommer 2018 går vist over historien for langt de fleste af os. Jeg kan tydeligt huske, at den første sommerdag faldt på min fødselsdag d. 19 april, som jeg tilbragte i landlige omgivelser. Og selvom der så nok har været en gråvejrsdag hist og her, så føles det som om, at det gode vejr varede til slutningen af oktober. Jeg husker både sommeren som helt magisk og fyldt med gode stunder, men også en smule melankolsk, fordi det var der, at tingene begyndte at blive lidt svære for mig.

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 7Gule rapsmarker, Maj

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 8Avernakø, August

● DEN DANSKE NATUR

Jeg tror måske også at det har noget med alderen at gøre, men jeg har aldrig nydt og dyrket Danmark og den danske natur så meget, som jeg har gjort i år. I sensommeren tog jeg på et ø-hop i det Sydfynske ø-hav sammen med to af mine barndomsveninder. Behøver jeg at sige, at det var ren magi?

● NYE IDÈER OG MULIGHEDER

Jeg har reflekteret og tænkt, som aldrig før. Om fortiden, om fremtiden, om livet og om alt det imellem. Til tider har det være for meget og drevet mig til vanvid. Men nogle gange kommer der også gode ting ud af den slags. Da jeg rejste til Mallorca i Oktober, fik jeg, med hjælp fra min søde veninde, en lille åbenbaring, som er først til et projekt som jeg er begyndt at arbejde på. Noget jeg håber at kunne realisere i det kommende år. Jeg har totalt meget lyst til at dele mere med jer, men jeg er også bange for at jinxe noget. Stay tuned, der kommer mere.

● DET BEDSTE KØB

I den materielle del, så var det også I år, at jeg købte min Boyy-taske og selvom det krævede flere besøg i butikken, for at beslutte hvilken farve det skulle være, så skulle det vise sig, at jeg valgte helt rigtigt. Hold.nu.fast hvor er jeg glad for den. Det har uden tvivl været årets bedste køb.

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 9Mig og min Boyy

● GRIN OG HVIDVIN

Som nævnt, så skal jeg nok komme ind nærmere ind på mine rejser i et andet indlæg, men nu hvor vi snakker om højdepunkter og alle de gode ting, så bliver jeg også nødt til at nævne min rejse til Beirut. Jeg rejste derned for at besøge min veninde, som bor der og de 5 dage jeg var afsted, var uden tvivl nogle af årets sjoveste. Jeg husker primært tre ting: Hummus, grin og uendelige mængder hvidvin. Jeg havde nærmest tømmermænd i flere uger efter min hjemkomst.

● NÅR DET HELE VENDER

I samme omgang kommer jeg heller ikke udenom at nævne min tur til Mexico i November. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at den var lidt af et vendepunkt for mig. Da jeg tog afsted, havde jeg nået det dybeste punkt i hele min triste periode. Så trist, at jeg næsten havde svært ved at glæde mig. Men afsted kom jeg og så tog tingene fart. Der skete ting dernede, der både gjorde mig glad og som fik mine tanker hen på noget helt helt andet. Mod alle forventninger formåede jeg at koble min hjerne fra i to uger, hvor jeg brugte tiden på at glo ud i luften, tænke, tænke, tænke og grine. Hold nu fast hvor jeg grinte. Da jeg kom hjem formåede jeg at bevare mit gode humør og som det jo ofte går med den slags, så faldt mange af de ting, jeg havde gået og tumlet med, på plads. En efter en og helt stille og roligt.

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 10Beirut, August

ÅRET DER GIK: ALT DET BEDSTE 11Mexico, November

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments