STATUS PÅ HUDEN #2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame for Retouch Clinic (jeg har fået behandlingen, men har ikke fået penge for at skrive om det)

Det er vist ved at være på tide, at jeg lige kommer med en lille update på min hudsituationen. Den opmærksomme læser husker måske, at jeg delte min forholdsvis lange historie for et stykke tid siden? Ellers kan jeg lige ridse den op, ganske kort: I størstedelen af mine 20ere har jeg lidt af uren hud, hvor nogle perioder selvfølgelig har været bedre end andre. Sidste år indgik jeg et samarbejde med Anne Q skincare, som vitterligt fik min hud tilbage på retter spor. Desværre besluttede Anne at lukke sin klinik midt i min behandling, så jeg blev aldrig helt færdig og fandt heller aldrig ud af, hvad hun præcis gjorde.

Efter et par måneder, uden behandling begyndte det at gå den gale vej igen og bedst som jeg var aller mest træt af situationen, fik jeg tilbudt et lille samarbejde med Retouch Clinic. Her havde jeg min første konsultation med Mads, som ejer klinikken. Han var heldigvis ikke et sekund i tvivl om, at han sagtens kunne hjælpe mig.

Nu har jeg gået inde hos ham i et par måneder og det går simpelthen strålende. Til at starte med fik jeg en mild behandling, med nogle rensende masker. Senere trappede jeg op til en lidt en lidt skrappere omgang, som fik min hud til at skalle helt vanvittigt meget i et par dage. Det havde Mads dog forberedt mig på.

Efterfølgende har jeg fået 2 laserbehandlinger. Det lyder lidt voldsomt og det føles også lidt lidt voldsomt. Formålet med laser er at genopbygge huden, fjerne små ar og i længden giver det en meget mere ensfarvet overflade.

Pt. er jeg et sted i processen, hvor hver dag bliver en smule bedre. Jeg var begyndt at døje med mange små talgknopper i huden og de er mere eller mindre forsvundet nu. De der store udbrud (eller bumser, om man vil) er nærmest stoppet med at komme og jeg kan også tydelig se, at overfladen bliver mere og mere ensartet. Noget jeg i øvrigt altid kæmper lidt med her i vintermånederne, hvor jeg har en tendens til tørre og og røde pletter.

Det skal selvfølgelig også siges, at jeg har brugt nogle bestemte renseprodukter og masker, som jeg har fået inde hos Retouch. Dem fortalte jeg mere om i mit tidligere indlæg. Desuden har jeg også suppleret med forskellige produkter fra Avène, som jeg også fortæller mere om i den nærmeste fremtid og ligeledes verdens bedste ansigtscreme fra La Mer.

Men der er også sket noget andet, som jeg lige bliver nødt til at fortælle jer om. Lige siden jeg begyndte at gå inde hos Retouch (som i øvrigt laver alle de bahandliger, man overhovedet kan forestille sig) har Mads plaget mig om at få lov til at give min hage lidt filler – bedre kendt som restylane. Jeg har været lidt loren ved tanken, for jeg har jo fået det gjort i kinderne tidligere på året og lige hvad den slags angår, så skal man nok stoppe mens legen er god. Desuden var der flere af jer derude, som ikke var helt nede med den beslutning. Et par stykker syntes ikke at det passede til mit univers og stil og enkelte mente endda, at det var dårlig moral at reklamere for den slags.

Nu ved jeg selvfølgelig godt, at man ikke kan gøre alle tilfredse og i sidste ende er det jo også mig, der bestemmer indholdet herinde. Til sidst havde Mads også fået overbevist mig om, at det altså VILLE gøre en kæmpe forskal og ville skabe langt mere harmoni i min profil. Herunder ser i resultatet. Billedet til venstre er før og til højre er efter. Jeg må indrømme, at han fik ret, den gode Mads. Forskellen er stor, men naturlig. Jeg er i hvert fald glad for resultatet, men også lidt træt af, at det ikke er en permanent forandring.

hud

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments