HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER

HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER 1Reklamelinks: Shirt: Pull & Bear (SIMILAR HERE) Trousers: & Other Stories Shoes: Gucci Bag: Fendi Vintage

Reklame for & Other Stories

Jeg er tilbage i København, efter de skønneste dage i Beirut 🖤Faktisk er det noget nær et mirakel, at jeg allerede er hjemme, for jeg var meget få minutter fra at misse mit første fly fra Beirut til Istanbul. Så presset har jeg aldrig prøvet at være og det var bestemt heller ikke med min gode vilje. Årsagen var noget så klassisk som fuldstændig vanvittig trafik for at komme ud af byen. Vi sad ganske enkelt HELT fast i midten af byen og det der med offentlig transport og metroer, bruger de ikke 😉 Men alt det skal jeg nok snakke mere om, når jeg deler en lille rejseguide.

Billederne her er fra i går, hvor jeg mere eller mindre brugte hele dagen på at køre fra det ene sted til det andet. En tur på posthuset, i GLS-Kiosken, forbi Retouch for at få lavet lidt restylane og til sidst madklub med mine skønne veninder. En af de pakker jeg hentede var fra & Other Stories og i den gemte der sig de her fantastiske fløjlsbukser, som heldigvis lever helt op til mine forventninger. Den fantastiske fløjlsjakke lå også i pakken, så nu kan efteråret bare komme an.

Skjorten købte jeg faktisk i Beirut i en Pull & Bear-butik og jeg kan med sikkerhed sige, at det bliver en af mine favoritter i den kommende tid. Jeg har ledt efter noget lignede i 100 år uden held. Som det altid er med den slags, så har jeg selvfølgelig lige opdaget, at Gina Tricot lige har lavet en, der nærmest er magen til. Lur mig om jeg ikke kommer til at spotte beige skjorter over alt den kommende tid. Sådan er det altid.

Til sidst bliver jeg lige nødt til at nævne mine sko. Mine elskede Gucci-sko, som jeg købte tilbage i foråret. Jeg har nærmest ikke nået at bruge dem endnu, for lige pludselig kom den endeløse sommer og gjorde det umuligt at have andet end sandaler eller sneakers på. Derfor får de altså lidt af en revival her i efteråret. Så krydser jeg bare fingre for, at regnen holder sig væk.

Kan I have en skøn (og regnfuld) dag 🖤

HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER 2

HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER 3

HJEMKOMST, FLØJL OG EFTERÅRSFARVER 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments