BIRTHDAY GIRL IN A SUMMER WORLD

img_0211Reklamelinks: Knit: Rouje Skirt: Mango T-shirt: Arket Shoes: & Other Stories Sunnies: Le Specs

På langt de fleste af mine fødselsdage, har vejret vist sig fra sin gode side og jeg har mange barndomsminder med kage i haven og leg ude på gaden, min i mine 31 leveår, har jeg aldrig oplevet noget lignende det, som vi har haft i dag. Jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg har gjort rigtigt, for paradoksalt nok, er jeg inde i en periode, hvor jeg har tænkt lidt ekstra meget over at blive en bedre version af min selv. Egentlig mest fordi, jeg måske er blevet lidt for god til at sige min mening, pointere det negative, når det ikke var nødvendigt og vrisse af mine nærmeste, når de ikke har fortjent det. Men helt skidt har det da ikke været 😉

Det giver næsten sig selv, at jeg har haft en god dag, ik? Jeg vågnede selvfølgelig så tidligt, at min mor ikke havde en chance for at kunne vække mig (i mit næste liv vil jeg være sådan en, der sover længe) så jeg kastede mig ud i på løbetur, i det den ret magiske forårsnatur. Så spiste vi morgenmad og jeg fik min fødselsdagsgave. Eller det gjorde jeg egentlig ikke, for den var ikke nået frem med posten. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at min familie kunne finde på at klikke de Gucci-strømper hjem, som jeg havde ønsket mig. Men det havde de altså gjort og nu kan jeg slet ikke vente med at få dem.

Jeg havde selvfølgelig også købt en gave til mig selv og som I måske har set henne på Insta så bestod den af den smukkeste hvide strik fra det franske mærke Rouje. Jeg er simpelthen blevet så forelsket i deres univers, som har formået at gøre mig mere frankofil, selvom jeg ikke troede, at det var muligt. Hvis jeg havde råd, så købte jeg alt hvad der er på webshoppen.

Resten af dagen er blevet brugt i naturen, i haven, foran computeren, på en kold fadøl i solen og lige straks kaster vi os over min fødselsdagsmiddag, som egentlig bare kommer til at bestå af lidt friskt og lækkert forårsmad.

I morgen går turen retur til København, men kun for en kort bemærkning, for allerede på søndag, sætter jeg kursen mod Miami. Meget mere om det senere.

Kan I have en skøn aften 🖤

img_0217

img_0231

img_0212

img_0181

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments