3 SLAGS GIN & TONIC SERVERET I DE SMUKKESTE GLAS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Eva Solo

En af de ting, som jeg virkelig elsker og værdsætter i mit arbejde med bloggen, er alle de spændende samarbejder, der medfølger. Et af dem, som betyder rigtig meget for mig, er det, som jeg længe har haft med Eva Solo. I løbet af de sidste par år, har de ladet mig fortolke flere af deres produkter og deres anvendelsesmuligheder. For et par år siden, var det deres smukke Legio Nova-stel, sidste år lavede jeg drinks i deres smarte karafler, til jul stylede jeg et fint julebord. Her til foråret skal det handle lidt om deres smukke glas med skrå kant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er afgjort de mest festlige glas, jeg længe har set. Eva Solo gav mig helt frie tøjler til at anvende dem og jeg kan godt fortælle jer, at min kreative side, kom lidt på overarbejde. Jeg havde mange idèer og ting oppe og vende, for det gik hurtigt op for mig, hvor mange serveringsmuligheder, der faktisk er med dem.

Først var jeg ude i, at jeg ville lave nogle forskellige smoothies, så ombestemte jeg mig og ville lave en farverig chiagrød og jeg var også ude i noget med nogle dips og dressinger. Til sidst besluttede jeg mig for, at det skulle handle om drinks, for vi nærmer os jo den tid på året, hvor de fleste af os nok snupper sådan en i ny og næ. Og så elsker jeg bare drinks 😉 Selvfølgelig skulle det være med udgangspunkt i min favorit over dem alle; Gin & Tonic.

Jeg har lært, at en Gin og Tonic ikke bare er en Gin og Tonic. Selvom basen i bund og grund kun består af Tonic-vand og Gin, så kan man lave et hav af forskellige variationer, blot ved hjælp af pynt og valget af den rigtige Tonic.

Der går aldrig en uge, hvor jeg ikke får mig en G&T og hvilken variant jeg vælger, afhænger af mit humør og hvad nu ellers lige ligger inde med af pynt. Herunder får i tre af mine favoritter – men husk, at det kun er fantasien, der sætter grænser <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rød Gin og Tonic med hindbær

 • En del Gin
 • To dele Tonic-vand (jeg har brugt den der hedder Aromatic fra Fever Tree, men en almindelig kan også sagtens gå an)
 • Isterninger
 • Hindbær

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grøn Gin og Tonic med agurk

 • En del Gin
 • To dele Tonic-vand
 • Agurkeskriver
 • Frisk mynte
 • Isterninger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gin og Tonic med Lemon flavour

 • En del Gin
 • To dele Tonic-vand med lime-smag (her har jeg også brugt den fra Fever Tree)
 • Friske Citronskriver
 • Frisk Mynte
 • Isterninger

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMine G&T’s er som sagt serveret i Eva Solo’s glas med skrå kant. Dem uden stilk koster 129 kr. pr. stk og kan købes lige her. Martiniglasset med stilk koster 189 kr. stykket og kan købes lige her.

I næste måned har jeg får jeg mulighed for at lege lidt med Eva Solo igen og der skal det handle om nogle urtepotter, som har en enormt smart funktion. I kan godt glæde jer <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments