MIT JULEBORD MED EVA SOLO

b-362Indlægget er sponsoreret af Eva Solo

Okay, forestil jer lige en situation, hvor Eva Solo, stiller alle deres pæneste ting + et hav af forskelligt pynt til rådighed og dit job er at style det fineste julebord. Det var mig onsdags og det er nok en af de hyggeligste opgaver, jeg længe har haft. I det hele taget, var det bare det fineste hyggeligste event.

Sammen med 8 søde blog-kollegaer, blev jeg hentet i en UBER og kørt ud til Refshaleøen, hvor den restauranten 56 grader ligger. Virkelig et besøg værd, skulle jeg hilse og sige. Vi blev mødt af mine skønne venner fra Eva Solo, samt mine yndlings PR-damer. Så skulle vi egentlig bare style 8 forskellige juleborde og når man kun er omgivet af pæne ting, søde mennsker og tilmed har en lyserød overflade, så kan der næsten kun ske gode ting 🙂

b-125

b-190

Snacks og hygge, inden vi gik igang. 

b-61

b-98

De fineste gryder, fra deres nye Nordic Kitchen-kollektion

b-214

Work in progres

b-312

Og mere work

b-340Dokumentation, selvfølgelig. 

b-443Og så får I lige en håndfuld billeder af mit endelig resultat. Jeg får altid lidt præstationsangst, når jeg bliver kastet ud i den slags projekter, men jeg endte faktisk med at blive rigtig tilfreds. Jeg brugte naturligvis Legio Nova-stellet i min styling. Det er simpelthen så pænt og jeg er selv den lykkelige ejer af flere af delene.

b-426Det, jeg aller bedst kan lide ved resultatet, er farvekombinationerne. Der findes næsten ikke noget pænere, end kombinationen af støvet rosa og støvet grønt.

b-415

Normalt vil jeg heller ikke placere en gryde på bordet, men når det er verdens pæneste gryde, så gør det ikke så meget 😉

b-104

Vi sluttede af med en lækker lækker frokost, med god mad og hyggesnak. Det er den slags oplevelser, som virkelig får mig til at elske mit job og min hverdag. Jeg er meget taknemmelig <3

Tak til Eva Solo og Impression-pigerne for den hyggeligste dag!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments