INVITATION TIL #GARDENIA75-LANCERING

OPSKRIFT: KOLD HVID GLØGG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Eva Solo

Alt det der med jul, julehygge, julemad, kulde og indendørs hygge, virker pt. uendelig langt væk og mit indre ur, har på ingen måde forstået, at vi rent faktisk befinder os flere dage inde i December. Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har været så uforberedt på julen, som jeg er i år. Jeg er ret sikker på, at det skyldes det faktum, at jeg har befundet mig i tropiske klimaer de sidste par uger. MEN, jeg satser stærkt på, at stemningen rammer mig, så snart jeg kommer tilbage.

Den ting, som jeg glæder mig aller mest til, er afgjort Gløgg. Egentlig er jeg ikke den helt store fan af julemad eller juleslik, men Gløgg, det kan jeg slet ikke få nok af og jeg vil ønske, at det også var noget, man drak i løbet af årets andre måneder.

Jeg holder både af den gode og dyre kvalitets-Gløgg og den billige, som man altid får serveret på julemarkeder. Men den glögg, som jeg aller bedst kan lide, er den hvide af slagsen.

Tilbage I November, forsøgte jeg mig med en kold version og serverede den i Eva Solo’s My Flavour-karafler. Den blev SÅ god og nu hvor jeg sidder og skriver det her indlæg i 30 graders varme, bliver min craving bestemt ikke mindre 🙂 I næste weekend skal jeg være sammen med min familie og så kan i tro, at den skal laves igen!! Opskriften får I selvfølgelig også <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKold hvid Gløgg  (Til en MyFlavour-karafel, svarende til 1. L)

1/2 flaske hvidvin
2 dl lys rom
2 dl færdigblandet hyldeblomstsaft
6 kardekommekapsler
4 kanelstænger
4 stjerneanis
3 skiver citron
Sådan gør du:
Alle ingredienser blandes sammen og hældes på flasken. Lad det trække nogle timer i køleskabet, så det bliver helt koldt. Nemmere bliver det næsten ikke. Foretrækker man gløggen varm, så kan den naturligvis også varmes op i en gryde – her er det bare vigtigt at huske på, at den ikke kommer op og koge, så alkoholen forsvinder – det ville næsten være ærgerligt 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg kan også varmt anbefale de andre opskrifter, som jeg har delt i samarbejde med Eva Solo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INVITATION TIL #GARDENIA75-LANCERING