OM MADKLUB & ET SMUKT STEL FRA EVA SOLO

 photo P9281519_zpskznrhc3a.jpgSom I nok ved, så er jeg i den heldige situation at være med i verdens bedste madklub, bestående af mine aller bedste veninder. Faktisk har vi holdt den kørende siden 2008 hvor vi mødte hinanden på RUC. Den har aldrig været noget der minder om tæt på at dø eller været sat på pause. De eneste udfordringer vi har haft er, at flere af os har boet i andre lande i ny og næ. I alt er vi 5, men vi er sjældent fuldtallig. Lige nu har vi f. eks Anne I Berlin. Cecilie har også boet der det sidste år, men er endelig flyttet hjem.

Vi ses så ofte som muligt og i gode perioder er det faktisk en gang om ugen. Alle mine andre venner synes i hvert fald, at jeg er i madklub hele tiden 😉 Madklub-dagen er min yndlingsdag på hele ugen, uanset om den falder på en mandag eller lørdag. Det er noget af det aller bedste jeg ved, fordi de handler om mad og godt selskab. Mine to yndlingsting i hele verden 😉

I mandags var det min tur (vi holder på skift) og denne gang havde jeg endda fået den fornemme opgave at style middagens med det helt nye Legio Nova-stel fra Eva Solo.

I stellet indgår der bl.a både frokosttallerkener, middagstallerkener, dybe tallerkener og fine kander. Det var i hvert fald ikke verdens sværeste opgave at skabe et smukt, lækkert og indbydende bord. Mine gæster var også vældig tilfredse 😉

 photo IMG_1493_zpslq2y87e9.jpg

Jeg har det også ret vildt over Eva solo’s gryder og pander fra kobber-serien. De er simpelthen så smukke og så er kobber jo rigtig godt at lave mad i. I mandags fik gryden dog lige lov til at agere krydderurt-holder.

 photo P9281523_zpsj4lgpkg9.jpg

 photo P9281503_zpsnjtxmshe.jpg

I madklubben har vi ikke nogen regler for hvad der skal serveres. Alt er tilladt. Jeg synes dog, at vi er rigtig gode til både at holde det sundt og nyskabende. Mandagens menu lød på en masse forskellige ting. Salater, hummus, brød, grøntsager og lækre oksekødstrimler.

 photo P9281505_zpslxm3z5xb.jpg

Mine favoritter fra Legio Nova-stellet må næsten være de smukke kander. Jeg har fået to størrelse, hvor den ene blev brugt til vin (det var vel mandag) og den anden til vand.

 photo P9281506_zpsnpgbw0vr.jpg

 photo P9281544_zps9dmfw6le.jpg

 photo P9281538_zps05azixj9.jpg

 photo P9281545_zpsbiozigbs.jpg

De flotte dækservietter og brødkurven i hør er fra Linenme.

 photo P9281540_zpsggopx099.jpg

 photo P9281509_zpsv1ld2rzg.jpg

De fine vinglas er også fra Eva solo. Nærmere bestemt Skrå kant-serien.

 photo P9281511_zpsrgc4no0n.jpgInden middagen var jeg et smut forbi grønthandleren i Torvehallerne, hvor de har et imponerende udvalg af krydderurter. Man kan få 3 økologiske af slagsen i fine lerkrukker for 50 kr. Jeg købte bl.a en citronmelisse, som jeg har haft ret meget optur  overvsiden. Det smager jo himmelsk på alt slags mad.

 photo P9281527_zpsadvuqgoy.jpg

 photo IMG_1495_zps19cv1fzm.jpg

 photo P9281513_zpsmtjvhape.jpgHeldigvis har jeg også fået mulighed for at udlodder et stel til en af jer derude, så hold lige øje med bloggen de næste par dage. Man kunne jo forestille sig, at der kom en lille konkurrence.

Kan I have en skøn fredag ?

Udgivet i samarbejde med Eva Solo

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments