DEN FINESTE NELLY-KJOLE OG ET CRAZY UDSALG

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Mytheresa 4. Monki 5. Monki 6. NA-KD 7. & Other Stories 8. Beautyhero 9. Monki 10. Boozt 11. Weekday 12. NA-KD 13. Gina Tricot 14. Monki 15. & Other Stories 16. Gina Tricot 

Hej venner og rigtig glædelig mandag. Her får I endnu en omgang webshop-favoritter, som jeg sad og strikkede sammen i går. Faktisk er det et af de indlæg, som jeg holder aller mest af at lave, for selvom det tager lang tid, så hygger jeg mig virkelig med at støvsuge mine favorit-webshops og samtidig få det hele til at passe sammen i en collage.

Kabalen ender altid med at gå op og det gjorde den heldigvis også i går. Som I kan se, har jeg fundet en håndfuld blandede ting og sager og hvis jeg skulle vælge èn favorit, så må det blive den smukke gule kjole (nummer 6). Jeg vil sådan ønske, at jeg havde spottet den for et par uger siden, inden jeg skulle til Emilys bryllup. Jeg ville så gerne have en gul kjole på, men de var bestemt ikke nemme at finde.

Pt. er jeg også inde i lidt af en t-shirt-periode og de kan I måske også fornemme på dagens udfald. Faktisk er det en af de ting, som jeg godt kunne bruge lidt flere af i min garderobe. Både de ensfarvede og dem med print. Jeg overvejer om jeg skal klikke et par stykker hjem fra NA-KD for de har et ret godt udvalg og de koster næsten ingenting.

Kan I have en skøn mandag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE NELLY-KJOLE OG ET CRAZY UDSALG