EN SKØN TIRSDAG OG EN PÆN BLOMSTERKJOLE

VLOG: TEST AF RESTYLANE

Reklame for N’age

Hola chicas! Nu skal det simpelthen handle om noget så spændende som restylane. En ting, som jeg tidligere har haft oppe og vende her på bloggis og som jeg husker som en ret stor succes.

Nu har jeg kastet mig ud i sådan en omgang igen og denne gang er det klinikken N’age, som i øvrigt er Danmarks første og mest erfarne klinik med speciale i rynkereducerende behandlinger, der har været så søde at lade mig prøve deres behandlinger.

Og hvorfor kaster jeg mig så ud i sådan en omgang?

Det fortæller jeg meget mere om i den lille Vlog som jeg også har lavet, men kort fortalt, så gør jeg det fordi jeg ikke helt kan lade være og fordi jeg synes, at det er super spændende, at man rent faktisk kan gå ind og lave de der små forandringer, med noget så simpelt.

Derudover er restylane et naturligt produkt, som heller ikke er permanent. Forandringerne er ikke noget der springer i øjenene og med den mængde, som jeg har kastet mig ud i, så er det ikke noget, som har givet en markant forandring. Jeg er fortaler for, at man får lavet små ting hist og her, hvis man får det bedre med det. Så længe det ikke tager overhånd og får en til at se helt skør ud.

Den behandling, som jeg får lavet i min Vlog bliver udført af Ida Bille Brahe, som er kostmetisk sygeplejerske og direktør hos N’age. Hun er super dygtig og meget professionel. Allerede fra min konsultation følte jeg mig i sikre hænder og vidste, at hun ville lave et resultat, som jeg ville være tilfreds med.

Fra starten var vi helt enige om, at jeg ikke skulle have en kæmpe omgang, fordi jeg som sådan ikke har specielt mange rynker. Egentlig var det også mere ønsket om en lidt tydligere kæbelinje, der fik mig til at kaste mig ud i behandlingen. Men det taler jeg også meget mere om i videoen, hvor jeg som sagt også fortæller lidt mere om mine tanker bag og hvorfor jeg har valgt at gøre det.

I dag er faktisk dagen, hvor jeg igen skal ind til N’age for at få tjekket op på det jeg fik lavet og måske rettet lidt til, så jeg vender naturligvis tilbage med en opdatering <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SKØN TIRSDAG OG EN PÆN BLOMSTERKJOLE