SPAR 30% PÅ GESTUZ, STINE GOYA LALA BERLIN OG MEGET ANDET

VLOG FRA MIN ROADTRIP

Overskriften siger det meste – Jeg har igen bikset en lille video sammen, men nogle af højdepunkterne fra vores roadtrip so far. Denne gang handler det om Austin, New Orleans og vores køretur gennem Mississippi og Alabama!

I skrivende stund sidder jeg i Nashville og hold da fast for en by. Det er som om, at jeg bliver mere og mere forelsket i den her del af landet. Desuden er priserne heller ligeså vanvittige som i L.A herude 😉 Om få timer sætter vi kursen mod Atlanta i Georgia og igen har jeg ikke rigtig nogen idè om hvad der venter os. Jeg husker mest byen for OL i 1996 – Men mon ikke den også har noget at byde på nu til dags?

Husk at I kan følge med i det hele henne på Instagram og Instastory <3 

1 kommentar

  • Maria

    Det er hyggeligt at følge med i dit roadtrip! Jeg overvejer at gøre noget lignende i løbet af de næste par mdr. og vil meget gerne høre noget om, hvor lang tid I har brugt hvert sted (og om det var nok, om I kunne have skåret lidt af der og hellere brugt tiden bedre et andet sted) og på at køre mellem byerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 30% PÅ GESTUZ, STINE GOYA LALA BERLIN OG MEGET ANDET