HOTEL CASSIA, PHUKET

11 LAST MINUTE JULEGAVER

lastmin

Adlinks: Øreringe fra Jane König / Tørklæde fra Baum und Pferdgarden / Kalender fra Future planner / Lys fra LA: Bruket / Børste fra Mason Pearson / Pung fra By Malene Birger / Bælte fra Pieces / Green Kitchen Stories kogebog / Vase fra Broste Copenhagen / Øreringe fra Olga Bonne X Pieces / Sko fra Gardenia X Wewonder

Please sig, at jeg ikke er den eneste, som er totalt bagud med julegaverne! Selvom jeg skal give meget meget få, så mangler jeg stadig mere end halvdelen. Men jeg når det – selvfølgelig gør jeg det. Her til morgen slog det mig også, at jeg fuldstændig havde glemt at købe en gave til mig selv. Det plejer jeg jo gerne at gøre og jeg er også endt med at klikke en af ovenstående ting hjem. Kan I mon gætte hvilken?

I tilfældet af, at der skulle sidde nogen i samme situation som, så har jeg lige været hurtigt og har hermed fundet 11 gode bud på last minute-gaver. Man kan vel også betragte dem, som gode bud på last minute-ønsker, for det er jo mest pigeting 😉 Hvis man nu er helt blank på hvad man skal ønske sig, så jeg altså (selvfølgelig) varmt anbefale de sko, som jeg har designet for Gardenia. Nu kan de også købes hos Zalando 😉

De fleste webshops skriver heldigvis, at de sagtens kan nå at levere inden jul, så det er bare om at komme igang <3

1 kommentar

  • Jeg er heldigvis blevet færdig med alle julegaver as we speak – dog skal der stadig lige hentes et par stykker på posthuset – men de er bestilt og ankommet 😉

    Jeg er desuden vild med din Gardenia sko <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOTEL CASSIA, PHUKET