KAN VI TALE LIDT OM #5

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Så har jeg endnu engang været en tur ude på det store internet, for at finde en masse fine ting og sager. Der er sikkert mange af jer, som har efterårsferie og god tid til lidt webshopping hjemme fra sofaen. Der er mange pæne ting derude, skulle jeg hilse og sige. Både når det kommer til jakker, sweatshirts og lidt mere festlige styles.

I forlængelse af sidstnævnte, bliver jeg nødt til lige at fremhæve nummer 1 og nummer 10. Normalt forelsker jeg mig ikke i festtøj – jeg er meget mere til hverdagsstyles. Men lige de her metallic-agtige sager, er der bare noget rigtig fint over. Jeg skal helt sikkert have kigget nærmere på blusen, for er der èn ting, som jeg ikke har specielt meget af i min garderobe, så er det festlige toppe med lange ærmer og den her findes endda i flere farver. WIN.

Kan I have en god tirsdag derude <3

indlægget indeholder affiliatelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #5